Marseille

CHRIS HEBBERECHT - 1e Nat. Marseille 2102 oude

Chris Hebberecht

Voor de nationale overwinning Marseille kregen we met Chris Hebberecht een gevestigde waarde op de praatstoel. Chris (64) is met pensioen en gaat voluit voor zijn duivensport.

KARL-HEINZ KOERS - 1e Internat. Marseille 8236 d.

Karl-Heinz Koers

Het is in het gehucht Ormesheim in het verre Saarland dat Karl-Heinz Koers zijn derde internationale overwinning behaalt.

Weersverwachtingen nopen tot wijzigingen

Onstuimig weekend op komst

Vanwege de onzekere weersverwachting zal Montelimar niet op zaterdag, maar reeds op vrijdag gelost worden. Marseille zal vrijdag "zo vroeg mogelijk" gelost worden.

COR JACOBS - 1e Internat. Marseille 10.029 d.

Cor Jacobs

Cor Jacobs wint eerste internationaal Marseille met één van de slechts drie duiven die meer dan 1200 m/m maakten.

JEAN-MARIE CHANET - 1e Nat. Marseille 2234 oude

Jean-Marie Chanet

Jean-Marie Chanet is een kleine melker en de duiven vliegen slechts twee grote fondwedstrijden per seizoen. Hij beleeft met deze nationale winst een van de hoogdagen van zijn duivenmelkerscarrière.

COMB. DE BRESSER - 1e Internat. Marseille 9383 d.

Hans en Roy de Bresser

Donderdagavond zat de familie De Bresser rustig op de achterplaats te letten voor Marseille. Men had uitgerekend dat men tussen 20.30 en 21.00 uur een hele vroege en snelle duif zou klokken... Zou het ze lukken?

ANDRE & ALEXANDRE DE RYCKE - 1e Nat. Marseille 2340 oude

Andre en Alexandre De Rycke

Nationaal Marseille België werd gewonnen door de tandem André (71) & Alexandre De Rycke. Ze hadden elf duiven in concours en het is de 5e getekende die de zege voor zijn rekening neemt.

ETIENNE CHARLIER - 1e Internat. Marseille 8037 oude

Etienne Charlier

Knappe zege voor een melker die nog jong is in de duivensport.

ALAIN DERMONNE – 1e Internat. Marseille 9.631 oude

Alain Dermonne

Froidchapelle – De internationale wedstrijd uit Marseille, ingericht door de Waalse Fonclub, kreeg 2219 Belgische, 1290 Duitse, 3320 Nederlandse, 2630 Franse, 75 Luxemburgse en 97 Engelse of een totaal van 9.631 duiven aan het vertrek. Vrijdagmorgen om 6.45 u werd er gelost voor een moeilijke wedstrijd.

Internationaal winnaar en tevens nationaal winnaar België werd Alain Dermonne (54) uit het Henegouwse Froidchapelle. Hij klokte zijn winnaar om 20.12 u voor een afstand van 794,212 km en aan 983,12 m ...

VAN OUWERKERK-DEKKERS – Trilogie op Montauban, Marseille, Perpignan

Van Ouwerkerk-Dekkers

Brasschaat – De tandem Irene, Vincent en Jaak Van Ouwerkerk-Dekkers gaat over alle tongen in Antwerpen. Hun seriespel is nooit vertoond. Jaak (64 jaar) is de pater familias en beoefent zijn geliefkoosde sport samen met vrouw Irene en zoon Vincent (40 jaar). Deze laatste rolde enkele jaren geleden in de duiven toen Jaak met zijn eigen gezondheid sukkelde.

Pagina's

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.