KBDB Provinciale Kampioenschappen

RAF & LARS LUYCKX - 1e Algemeen. Prov. Kampioen Antwerpen 2018

Raf & Lars Luyckx

Vader Raf, moeder Mieke en zoon Lars: alle drie duivenmelker in hart en nieren. Duivensport is voor hen een familiesport en van zodra de eerste wedstrijd op het programma staat staan ze aan de inkorftafel.

KOEN VAN ROY - 1e Algemeen Kampioen Vlaams-Brabant

Koen Van Roy

Koen Van Roy (44) werd de laatste jaren 1e Prov. kampioen halve fond oude 2015, 2e Prov. kampioen halve fond jaarse 2015, 1e en 2e Prov. asduif halve fond KBDB oude duiven 2015, 2e Belgische Olympiadeduif Snelheid Brussel 2017 en 1e Alg. kampioen Vlaams-Brabant 2017!

DANNY VAN DYCK - Koning Union Antwerpen & 1e Prov. Kampioen Grote halve fond oude + jaarse 2017

Danny Van Dyck Koning Union Antwerpen

Koning Danny de Eerste doet het voor de tweede keer op rij. Na jarenlang meesterschap van Andre Roodhooft nam Danny Van Dyck in 2016 de fakkel over in Union Antwerpen. Het is een competitie van graniet en de smaak van het koningschap is bijzonder zoet.

Kampioenenhuldiging KBDB Antwerpen

Provinciale Kampioenen Antwerpen 2016

In Antwerpen werden vandaag de Provinciale Kampioenen gevierd.

PROV. KAMPIOENSCHAPPEN LIMBURG - Voorlopige uitslag

Roger and Koen Vanmeert

De voorlopige uitslag van de Prov. Kampioenschappen Limburg is bekendgemaakt. / The preliminary results of the Province of Limburg are now known.

PROV. KAMPIOENSCHAPPEN OOST-VLAANDEREN - Voorlopige uitslag

Hugo Vlaeminck

De PE Oost-Vlaanderen heeft vandaag de resultaten van de provinciale kampioenschappen bekendgemaakt. / The "PE Oost-Vlaanderen" has published the results of their provincial championships today.

PROV. KAMPIOENSCHAPPEN ANTWERPEN - Voorlopige uitslag

Raf en Lars Luyckx

De voorlopige uitslag van de Prov. Kampioenschappen Antwerpen is bekendgemaakt. / The preliminary results of the Province of Antwerp are now known.

PROV. KAMPIOENSCHAPPEN WEST-VLAANDEREN - Definitieve uitslag

Gino Clicque

De definitieve uitslag van de Provinciale Kampioenschappen West-Vlaanderen is bekendgemaakt. / The final results of the Provincial championships for West Flanders have been published.

MARC HEYLEN – 1e Provinciaal Asduif Fond Jonge

Marc Heylen

Grobbendonk – We telefoneerden voor een afspraak voor een reportage met Marc Heylen (61) en we kwamen in Spanje terecht. Marc was aan zijn laatste dagen bezig van een deugddoende vakantie. De batterijen opladen om er dan nog eens een vol seizoen tegenaan te gaan... het moet kunnen.

PEETERS-VAN CROMBRUGGEN – 1e Alg. Provinciaal Kampioen Antwerpen

Paul Peeters en Lutgart Van Crombruggen bekroonden een ijzersterk seizoen met de titel van 1e Algemeen Provinciaal Kampioen.

Nijlen – Nijlen staat sinds het einde van de 19e eeuw bekend als een van de centra van de diamantbewerking. Tijdens de Eerste Wereldoorlog stagneerde de diamantnijverheid maar na deze wereldbrand kende het vooral in de periode 1918-1930 een geweldige bloei.

Pagina's

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.