KBDB

KBDB Persmededeling - Vluchten verder dan 400 km afgelast 4-5 augustus

KBDB

Gelet op de voorspelde weersverwachtingen voor het weekend van 4-5  augustus 2018 werd beslist dat tijdens het weekend van 4-5 augustus 2018 geen enkele vlucht verder dan 400km kan georganiseerd worden.

KBDB Persmededeling - Nat. vluchten zware halve fond week opgeschoven

KBDB Persmededeling

Rekening houdend met de klimatologische weersomstandigheden die een goede voorbereiding van de jonge duiven praktisch onmogelijk heeft gemaakt, en rekening houdend met de weersvoorspellingen voor de komende 14 dagen werd beslist om ALLE NATIONALE VLUCHTEN ZWARE HALVE FOND met 1 week op te schuiven.

KBDB - Frans Hermans nieuwe voorzitter

Frans Hermans new chairmain KBDB

Vandaag werd door de KBDB de benoeming van de nieuwe nationale mandatarissen goedgekeurd. Daarmee is het nieuwe bestuur bekend.

KBDB: alle vluchten dit weekend afgelast

KBDB

Rekening houdend met de slechte weersvoorspellingen voor komend weekend 17 & 18/03/2018, heeft de KBDB beslist alle voorziene vluchten van dit weekend af te gelasten.

Nationale vergadering KBDB 28 februari

Nationale vergadering KBDB

Vandaag, 28 februari, vond de buitengewone algemene nationale vergadering van de KBDB plaats. Hierbij het belangrijkste nieuws.

VERKIEZINGEN KBDB ANTWERPEN - "Nieuwe ploeg" zegt vertrouwen op in De Winter en Oorts

Dinsdagavond 30 januari hebben de nieuw verkozen Antwerpse bestuurders het vertrouwen in medebestuurders Juliaan De Winter en Jozef Oorts opgezegd.

KBDB: Schreel, Verkinderen, De Keyser 6 jaar geschorst, Matton 3 jaar geschorst

Op de Nationale vergadering van deze (voor)middag werd uiteindelijk door de mandatarissen besloten tot schorsing van de heren Schreel, Verkinderen, De Keyser en Matton. Nieuwe verkiezingen worden uitgeschreven enkel in West-Vlaanderen.

Nieuwe verkiezingen in West-Vlaanderen

KBDB Verkiezingen West-Vlaanderen

Op de buitengewone vergadering van vandaag, 20 december, is door de kiesmannen unaniem beslist de verkiezingen in West-Vlaanderen ongeldig te verklaren. Streven is om voor 28 nieuwe verkiezingen te houden.

KBDB Persmededeling nationale uitslagen

KBDB Press release national results

De KBDB werkt aan het oplossen van de problemen met de nationale uitslagen. Liefhebbers kunnen eerstdaags hun resultaten raadplegen.

KBDB Persbericht inzake nationale uitslagen

De KBDB verspreidde vanavond onderstaand persbericht.

Pagina's

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.