Agen (NL)

COR DE HEIJDE - 1e Nat. Agen S1 6379 d.

Cor de Heijde

Amper een week na zijn excellente Barcelonaprestatie (4e en 12e Nat. tegen 3912 d.) zorgt grootmeester Cor de Heijde uit het Nederlandse Made voor een nieuw huzarenstukje.

COMB. VERWEIJ-DE HAAN - 1e Nat. Agen 6643 oude en snelste Internat. Agen (NL-D) 12.887 d.

Comb. Verweij-De Haan

Mijdrecht – De droge cijfers spreken boekdelen nadat de kruitdampen van nationaal Agen zijn opgetrokken. De ‘Balotelli’ van Michel Verweij en Peter de Haan uit Mijdrecht wint aan 1357 m.p.m. met voorsprong Agen voor oude duiven terwijl ook de snelste jaarling zijn spoor niet kon volgen. Een moment van kippenvel beleefde Michel Verweij toen hij in de verte een duif zag aankomen die hun ‘Balotelli’ bleek te zijn en dat op een tijd dat alle bekende meldingen ruimschoots geklopt zouden gaan worden.

JOS PEPPING - 1e Internat. Agen jaarse

Jos Pepping

Egmond aan de Hoef (Noord-Holland) – Het laatste weekend van juni was alles behalve gunstig om de duiven in Agen (Bordeaux) te lossen. Vrijdag uitgesteld, zaterdag uitgesteld.

RUTGER RITTERSMA - 1e & 3e Internat. Agen oude

Rutger Rittersma

Groningen – Op de tweede internationale klassieker Agen (voorheen Bordeaux) is voor duivensportbegrippen iets wonderbaarlijks gebeurd en wel dat op de allergrootste vliegafstand de internationale zege werd behaald.

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.