Sponsorgroep 3 provincies - Uitslagen 2019

Ons debuutjaar zit er op en “de teerlingen zijn geworpen”. Bij het uitrekenen van de gewonnen prijzen, veelal zakken duiveneten van toch tenminste 15 euro per stuk, zijn we echt wel verschoten. Niet alleen van de “superwinnaars”, niet minder dan 30 leden hebben meer dan 15 zakken gewonnen (toch altijd een waarde van meer dan 250 euro) en de 5 “topwinnaars” verzamelden respectievelijk 97 zakken, 86 zakken, 67 zakken, 39 zakken en nogmaals 39 zakken!

We hebben dan alles eens fijn op een rijtje gezet en... we hadden dit jaar, toch een “moeilijke opstartperiode”, 162 leden die minstens in één categorie inschreven. Van die 162 leden hebben er niet minder dan 127 “prijs” gespeeld en dus duiveneten gewonnen. Als we goed gerekend hebben is dit 78.4% van alle leden. Waar kan je zulk een percentage nog halen? Lotto, Euro-Millions, gewoon op duivenuitslagen? We zouden het niet weten! En... ook de spreiding van de gewonnen prijzen geeft ons een goed gevoel. Afgetoetst aan het aantal leden in de verschillende provincies komen we tot een echt wel aanvaardbare verdeling van de winnaars, dat valt dus ook verschrikkelijk mee. Onze voorzitter heeft dus beslist om er zeker nog een jaartje bij te doen en waarschijnlijk nog veel meer, ten minste als het aan hem ligt.

We kunnen dus blijven koken... als we centen kunnen verzamelen. De contacten met de sponsors van dit jaar verlopen prima, om niet te zeggen optimaal, maar we gaan proberen er nog een extra dimensie aan toe te voegen. Wie 2020 wil zien... we geven aan ieder de kans, afspraak in volgend seizoen.

We zijn ons echter bewust van onze “beginnersfouten” en gaan zeker proberen om in elk fondlokaal van de 3 provincies onze brochure(s) en alle mogelijke info te bezorgen. We vragen echter aan de lokalen om desnoods contact op te nemen met Marc, Raf of Carlo als er iets niet (bijtijds) in orde zou zijn.

Onze eerstvolgende “dringende mededeling”, behelst onze eerste kampioenendag en wel op 31 januari 2020 in Gemeenschapscentrum Westmeerbeek. Info hieromtrent zal je zeker vinden op onze website, op Facebook “Sponsorgroep 3 Provincies” of in de duivenpers die ons gewillig is, ook op de site van de Molse Fondclub kan je alle info vinden. Met dank aan alle bereidwilligen.

Iedereen kan vanaf eind oktober (waarschijnlijk zelfs iets vroeger) alle uitslagen nakijken, bestuderen en desnoods ons raad geven. Voor verbeteringen zijn we altijd te vinden.

Voor volgend jaar kan je alvast inschrijven op de kampioenendag van eind januari of zoals vorig jaar via de website of via de rekening van de 3 provincies. Wel proberen om alle mogelijke info aan ons te verschaffen (nat. lidnr., e-mailadres, thuisadres en zo nodig telefoonnummer). We kunnen dan, bij eventuele onduidelijkheden altijd de desbetreffende liefhebber(s) bereiken en tot een gezamenlijk oplossing komen.

Om te eindigen willen we zeker alle laureaten... en dat zijn er dus heel wat... feliciteren en ook zeker de verschillende mensen en lokalen bedanken om de nodige info te verspreiden en alles bij de juiste liefhebbers te hebben gebracht.

We gaan natuurlijk opnieuw proberen om een fantastische bon- en duivenverkoop te organiseren die zijn beslag zal krijgen op de kampioenendag. We zullen dan ook “alle liefhebbers” contacteren en we hopen natuurlijk op een prima respons.

Zoals vorig jaar zal deze bonverkoop gebeuren met “vooraf bieden”. We opteren opnieuw voor de site “bonnenverkoop.be”. Ook daarover zal bijtijds gecommuniceerd worden via de gebruikelijke kanalen.

Alvast op voorhand bedankt voor ieders vrijwillige steun!

Het bestuur van “Sponsorgroep 3 Provincies”

DOWNLOAD HIER DE UITSLAGEN

Auteur: 

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.