Sponsorgroep 3 provincies

Sponsorgroep 3 Provincies


DOWNLOAD HIER HET PROGRAMMA 2022


Aan alle duivenliefhebbers of -sters van de “3 provincies”, zijnde Antwerpen, Vlaams-Brabant en Limburg.

INSCHRIJVINGEN ZIJN GESTART. ALLE INFO OP ONZE WEBSITE: https://www.sponsorgroep3provincies.com/

Sponsorgroep 3 provincies jaargang 4 t.t.z. 2022

We veronderstellen dat, zeker onder duivenliefhebbers, onze sponsorgroep toch zo stilaan ingeburgerd zal zijn… of geraken. Voor hen die toch nog wat meer uitleg willen, hier gaan we!
“Sponsorgroep 3 provincies” heeft zijn naam echt wel niet gestolen. We zijn er voor gans de provincies Antwerpen, Vlaams-Brabant en Limburg. De bedoeling is van via een heleboel voortreffelijke sponsors al de liefhebbers die een kilometertje verder spelen de kans te geven om serieuze DUIVENprijzen te winnen voor een héél schappelijk bedrag. € 25 per categorie (grote hafo ouden en jaarduiven – grote hafo jongen en fond ouden) is al voldoende om inderdaad een massa prijzen te kunnen verdienen. Als je weet dat vorig jaar gewoonweg IEDEREEN “prijs” had, dan overdrijven we niet te zeggen dat dit… (bijna) nergens nog te beleven valt.
Voor 3 keer € 25 doe je zelfs in alle categorieën mee en speel je niet alleen voor DUIVENVOER, maar ook voor echt mooie giften van onze sponsors.

Welke sponsors we allemaal bereid gevonden hebben om dit initiatief te steunen?
Dan raadpleeg je toch gewoon onze website en/of ons programma. Is er toch iemand die nog niet meegedaan heeft en deze info maar moeilijk kan vinden, één telefoontje of berichtje naar​
Marc Vlaeminck, tel: 016696269 - vlaeminckmarc1@gmail.com
Carlo Van de Weyer, tel: 0496723635 - vandeweyer.carlo@telenet.be
Raf Luyckx, tel: 014587747 - miekematheve@gmail.com
en we brengen dit   “sitopresto” in orde.

Voor degenen die om welke reden dan ook, nog (een beetje) twijfelen… bekijk de uitslagen en winnaars van de afgelopen 3 jaar op onze website en we zijn zeker dat je twijfels zullen verdwijnen en je gaat trachten van toch mee te doen.

Winnaars (voor maximum € 75 dus) van meer dan 50 zakken duiveneten en een aantal “speciallekes” zijn echt geen uitzondering. We verwachten dan ook weer rond de 200 inschrijvingen en dan… bezorgen we de prijzen, zoals de laatste 2 jaar, aan ieder persoonlijk zonder verdere zorgen. 
De eerlijkheid gebiedt ons natuurlijk om je er op te wijzen dat ook wij niet kunnen koken zonder centjes en dus moeten die wel van ergens komen. Wel ELK JAAR, na het uitdelen van de prijzen, houden we een bonnenverkoop die ons tot nog toe steeds de nodige euro'tjes heeft opgebracht om het volgende seizoen zonder problemen te kunnen afwerken.
Voor 2022 is er echter één “MAAR”. De prijs van het duivenvoer zou wel eens een ongekende opslag kunnen kennen en… centen die we niet hebben (of krijgen via onze grootste sponsors) kunnen we ook niet weggeven. Daarom hebben we in ons programma dit eigenlijk ingecalculeerd, maar wees gerust… als het écht niet nodig is, houden we ons vooropgesteld plan in ere.

Aan allen alvast een gezond speelseizoen 2022 en ook sportief durven we aan allen het beste wensen! 

Vriendelijke groeten
Bestuur “ Sponsorgroep 3 provincies”

Auteur: 

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.