Enorm succes voor verkoop Willem de Bruijn!

Liefhebber: 

Onderwerp: 

Auction Willem de Bruijn

Voor het zesde jaar op rij organiseerde De Duif tussen kerst en nieuwjaar een verkoop van jonge duiven van de Nederlandse grootmeester Willem de Bruijn.
De sfeervolle zaal "Oad Thoear" in Thorn liep bomvol (ca. 300 bezoekers) en de belangstelling kwam van alle kanten. Nederlanders, Belgen, Duitsers, Polen en heel wat Chinezen gaven acte de présence. 
De 75 jonge duiven waren van uitzonderlijk hoog niveau en de vlam sloeg bij koop 1 (een prachtige duivin uit de beroemde "Hurricane" x zijn eigen dochter) al snel in de pan. Na een geweldige strijd werd deze duif voor in totaal €31.200 toegewezen aan de familie Eijerkamp. Tweede duurste duif werd koop 75 (zoon "Hurricane") die voor €18.000 via Liu Hong Min naar China verhuisde. 
In totaal werd voor de 75 jonge duiven €250.740 neergeteld, ofwel €3343 gemiddeld per duif. 43 Duiven verhuizen naar China, 4 naar Japan, en de rest blijft in Europa.
Een formidabel resultaat en een bewijs hoe populair Willem en zijn duiven zijn. Bovendien een teken dat een publieke zaalverkoop met kwaliteitsduiven de massa nog altijd weet te boeien!

Auction Willem de Bruijn

Auction Willem de Bruijn

Auction Willem de Bruijn

Auction Willem de Bruijn
Rik Hermans, familie Eijerkamp en Willem de Bruijn.

Auction Willem de Bruijn
Willem de Bruijn en Rik Hermans met Helen en Mr. Li.

Auction Willem de Bruijn
Willem de Bruijn met de winnaar van de eerste jonge duif die werd verloot.

Auction Willem de Bruijn
Willem de Bruijn met de winnaar van de tweede jonge duif die werd verloot.

Meer foto's? Kijk op onze Facebookpagina!

Auteur: 

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.