Veulemans-Perilleux

Veulemans-Perilleux - 1e en 2e Nat. Argenton 18.837 jonge

Veulemans-Perilleux

De voorlaatste nationale vlucht van het zware duivenjaar 2023, Argenton, kende een vlot verloop. Voor de succesvolle tandem Veulemans-Perilleux werd deze concours hét orgelpunt: 1e én 2e nationaal en dit tegen 18.837 jonge duiven!

VEULEMANS-PERILLEUX – 1e Nat. La Souterraine 9.602 jaarse

Veulemans-Perilleux

Vissenaken – De tandem Veulemans-Perilleux staat voor vader André en zoon Antoon Veulemans en Olaf en Jaak Perilleux. Deze mannen hebben al de smaak van een nationale overwinning te pakken want in 2014 wonnen ze al de 1e Nat. Bourges I jaarse en 1e Nat. Guéret oude. Nu winnen ze de 1e Nat. La Souterraine tegen 9.602 jaarse en hadden tevens de snelste van het totale contigent van 17.219 duiven.

VEULEMANS-PERILLEUX - 1e Nat. Bourges 24.067 jaarse

Veulemans-Perilleux

Vissenaken – De families Veulemans en Perilleux kenden elkaar al langer en de zonen Toon en Olav speelden samen met hun vader met de duiven. De zonen trokken hun vaders André Veulemans en Jacques Perilleux over de streep om in tandem te gaan spelen. In 2008 werd de tandem boven de doopvont gehouden en de duiven zitten op de hokken achter het ouderlijk huis van de familie Veulemans.

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.