Van Dyck Danny

DANNY VAN DYCK - Koning Union Antwerpen & 1e Prov. Kampioen Grote halve fond oude + jaarse 2017

Danny Van Dyck Koning Union Antwerpen

Koning Danny de Eerste doet het voor de tweede keer op rij. Na jarenlang meesterschap van Andre Roodhooft nam Danny Van Dyck in 2016 de fakkel over in Union Antwerpen. Het is een competitie van graniet en de smaak van het koningschap is bijzonder zoet.

DANNY VAN DYCK - 1e Nat. Asduif kleine halve fond jonge

Danny Van Dyck zorgt opnieuw voor vuurwerk met de 1e Nat. Asduif kleine halve fond jonge duiven !

Pulle – Kerstmis is nabij... je kunt er niet naast kijken want lichtjes in alle vormen en kleuren herinneren er aan wat er zo’n 20 eeuwen geleden zou gebeurd zijn. Toen was er één ster... nu zijn er miljoenen sterren... zij het met meer commerciële inslag... die Kerstmis 2013 aankondigen.

DANNY VAN DYCK EUROPEES KAMPIOEN MIRA !

Danny Van Dyck

Afgelopen zaterdag vond in Mira (Portugal) de finale van de officiële F.C.I. One Loft Race plaats. Tijdens deze race werd ook het officiële Europees Kampioenschap vervlogen, waarvoor o.a. Begië,  Duitsland, Frankrijk, Engeland, Oostenrijk, Polen, Spanje, Portugal, Zwitserland, Bulgarije en Oekraïne duiven van hun Nationale Kampioenen afvaardigden.

DANNY VAN DYCK - 1e NAT. KAMPIOEN HALVE FOND JONGE !

De trofeeënkast werd in 2011 opnieuw fors uitgebreid.

Pulle - Pulle is een deelgemeente van Zandhoven... pal op het middelpunt van de provincie Antwerpen. Tot in de jaren negentig was Zandhoven bekend omwille van zijn legendarische "baandancings" met draaiorgels en nog echte volksmuziek ! Namen als "De 14 Billekens" en de "Willem Tell" klonken mensen in hun "tweede jeugd" als muziek in de oren. @n:Van heinde en verre kwamen hele busladingen naar Zandhoven om te dansen. Een touringcarchauffeur die het aandurfde om deze klassieke afsluiter van een dagtrip te negeren kon met moeite aan een bijna-lynchpartij ontsnappen.

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.