Tournelle Davy

DAVY TOURNELLE - 1e Nat. La Souterraine 14.037 jaarse

Davy Tournelle

Afgelopen weekend was Davy Tournelle opnieuw de winnaar van dienst. Hij werd de nationale winnaar La Souterraine tegen 14.037 jaarse en had de snelste van 22.420 duiven.

DAVY TOURNELLE - 1e en 2e Nat. Tulle 4451 jaarse

Davy Tournelle

Davy Tournelle won op Tulle niet alleen 1e en 2e Nationaal bij de jaarse, straffer nog, hij lukte daarnaast een schitterende reeks met de 1, 2, 10, 18, 19, 21 enz. nationaal bij de jaarse en 3, 5, 16, 18, 31, enz nationaal bij de oude duiven.

DAVY TOURNELLE - 1e Nat. Argenton 16.762 oude

Davy Tournelle

Vorig jaar wapperde de nationale driekleur in Rummen ter gelegenheid van de nat. overwinning op Issoudun. Voor de nat. winnaar Argenton moesten we het voorbije weekend opnieuw naar Rummen.

DAVY TOURNELLE - 1e Nat. Issoudun 8248 oude

Davy Tournelle

Voor de nationale winnaar oude duiven Issoudun moesten we naar het uiterste oosten van Vlaams-Brabant. Niemand minder dan Davy Tournelle, professioneel duivenmelker van beroep, liet de nationale wimpel wapperen boven Rummen.

DAVY TOURNELLE - 1e Nat. Chateauroux 3938 oude

Davy Tournelle

Rummen – Davy Tournelle (30) werkt als kok in een rusthuis maar is daarnaast ook een begenadigd duivenmelker. Zijn palmares is ondermeer gesierd met

DAVY TOURNELLE - 1e NAT. LA SOUTERRAINE 4698 oude

Davy Tournelle

Rummen - Een jonge melker, uitstekend geholpen door vader en moeder, die ondertussen al de smaak van de nationale overwinning te pakken heeft. In 2007 zorgde DavyTournelle (28) voor een zeldzaam exploot door op nationaal Bourges zowel de overwinning bij de oude duiven ("Cheyenne") als bij de jaarlingen ("Julie") voor zijn rekening te nemen. Vorige zaterdag schreef hij met veel panache de nationale overwinning uit La Souterraine tegen 4698 oude duiven op zijn palmares.

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.