Poussart Olivier

OLIVIER POUSSART - 1e Nat. Chateauroux 1936 oude

Olivier Poussart

Olivier is schrijnwerker van beroep maar hij is bovenal een uitstekende duivenmelker. Zijn naam komt steevast voor bij de eerste aanmeldingen van de nationale wedstrijden op de grote halve fond.

OLIVIER POUSSART - 1e Nat. Bourges 33.410 oude en 1e Nat. Bourges 24.221 jaarse

Olivier Poussart

Afgelopen weekend mochten we een sensationele prestatie optekenen van Olivier Poussart. Hij wint zowel bij de oude als de jaarse op Bourges de 1e prijs nationaal en demonstreert een zelden gezien meesterschap.

POUSSART-SANTENS - 1e Nationaal Asduif Grote halve fond jaarse 2021

Olivier Poussart en Paul Santens

Kennen is misschien veel gezegd, maar iedereen die in België de nationaals speelt, kent de naam Olivier Poussart als de man die vrijwel altijd de eerste melding(en) heeft op de nationaals van de grote halve fond en sinds kort ook van de dagfond. 

POUSSART-SANTENS - 1e Nat. Tulle 7267 jaarse

Olivier Poussart-Santens

Als je de eerste duif hebt op de kortste afstand, is het bang afwachten of en hoe lang je nationaal aan de kop zal blijven staan. Maar Olivier Poussart had hem, en gelijk ook de snelste van alle 12.334 duiven!

POUSSART-SANTENS - 1e Nat. Gueret 7175 oude

Olivier Poussart en Paul Santens

Zaterdag werd een nieuw hoofdstuk geschreven in het succesverhaal van Olivier Poussart en Paul Santens: de winst op Gueret en de snelste van alle 20.063 duiven.

OLIVIER POUSSART – 1e Nat. Bourges 19.885 jaarse

Olivier Poussart

Vaulx-lez-Chimay – Vaulx is een dorp in de Belgische provincie Henegouwen en een deelgemeente van de Waalse stad Chimay. Het ligt in het uiterste zuiden van Henegouwen waar we dit seizoen de winnaar van Bourges I moeten gaan zoeken.

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.