Limbourg Erik

ERIK LIMBOURG - 1e Nationale Asduif allround oude en jaarse 2023

Erik Limbourg

Erik Limbourg staat al decennia aan de top is en nog altijd net zo gedreven als in zijn beginjaren. Hij wint al voor de zesde keer de titel 1e Nationale Asduif en wordt bovendien 2e Algemeen Nationaal Kampioen KBDB 2023!

ERIK LIMBOURG - Keizer Brabantse Unie

Erik Limbourg

Het was een zonnige middag voor de lockdown, toen we onze opwachting maakten in Brussegem. We zagen een groep weduwnaars klimmen tegen een helblauwe lucht en de melker stond al in zomeruitrusting het schouwspel gade te slaan...

ERIK LIMBOURG - Twee Olympiadeduiven marathon Poznan 2019

Erik Limbourg

Erik Limbourg heeft er terug een knap seizoen 2018 op zitten en klasseerde zich met twee Olympiadeduiven marathon op de Olympiade in Polen 2019. Een zoveelste bewijs van de klasse van deze grootmeester op de fond.

ERIK LIMBOURG – 1e Algemeen Nationaal Kampioen

Erik Limbourg en Geert De Clercq toonden hun veelzijdigheid met het behalen van de titel van Algemeen Nationaal Kampioen.

Brussegem – Brussegem is één van de deelgemeenten van Merchtem in de provincie Vlaams-Brabant. Merchtem ligt in het midden van de cirkel Brussel-Dendermonde-Vilvoorde op ongeveer een afstand van 15 km van deze steden. Het grenst ook aan het Pajottenland.

ERIK LIMBOURG - 1e INTERNAT. BORDEAUX 10.663 jaarse

Erik Limbourg

Brussegem - Afgelopen weekeinde hing de vlag nog maar eens in top aan de Eeckhoudtveldtweg in Brussegem ! Eric Limbourg zette met de 1e Internat. Bordeaux tegen 11.444 jaarlingen een voorlopig orgelpunt op een toch al een schitterend seizoen 2012 ! De geweldenaar uit Brussegem kan ondertussen een subliem palmares voorleggen... zowel wat betreft nationale overwinningen als topnoteringen in de nationale kampioenschappen! In een schitterende carrière won Eric Limbourg (54) 1e Internat. Bordeaux ‘10 6686 jl (snelste 13386 d)...1e, 4e, 5e Nat. Perpginan 7198 d......

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.