Casaert-Senechal

CASAERT-SENECHAL - 1e Nat. Bourges 24.006 oude

Casaert-Senechal

De duiven van Casaert-Sénéchal zijn duidelijk in topvorm. Vorige week werd al 1e Interprov. Vierzon gewonnen, deze week werd het 1e Nat. Bourges bij de oude én 2e bij de jaarse!

CASAERT-SENECHAL - 1e Nat. Tulle 4993 jaarse

Casaert-Senechal

Hugo en Sébastien winnen nationaal Tulle bij de jaarse en hebben tevens de snelste van 9178 duiven.

CASAERT-SENECHAL - 1e Nat. Souillac 7514 jaarse

Casaert-Senechal

De driekleur van de nationale overwinning uit Limoges tegen 10.319 duiven is amper opgeborgen of de tandem Casaert-Senechal zorgt afgelopen weekend opnieuw voor een spetterend succes.

CASAERT-SENECHAL - 1e Nat. Limoges 10.319 oude

Casaert-Senechal

Al meerdere keren dit seizoen speelde de tandem Casaert-Senechal zich in de kijker maar afgelopen weekend op Limoges was het meteen een voltreffer.

CASAERT-SENECHAL - 1e Nat. Jarnac 4899 jaarse

Casaert-Senechal

De laatste weken was de kolonie Casaert-Senechal regelmatig in de voorste gelederen te vinden. Op Jarnac was dat niet anders en de nationale overwinning bij de jaarlingen was uiteraard de kers op de taart.

CASAERT-SENECHAL - 1e Nat. La Souterraine 2594 oude

Casaert-Senechal

Russeignies – De tandem Casaert-Senechal uit Russeignies stond de laatste jaren op nationaal vlak al meerdere keren op het hoogste trapje van het podium. Met de titels van 1e Nat. Kampioen jonge duiven halve fond 2007, 1e Asduif Grote Halve fond 2011 en 1e Asduif Grote Halve Fond oude 2013 veroverden ze een plaatsje tussen de nationale elite ...
 

Het volledige artikel las u in De Duif van 26 augustus.
Neem nu een abonnement.

 

CASAERT-SENECHAL - 1e Nat. Asduif Grote halve fond Oude duiven

Met “Nikolaas” behaalden Sébastien en Hugo Casaert de titel van 1e Nat. Asduif Grote Halve Fond oude duiven.

Russeignies – Russeignies is een piepklein dorpje op de zuidflank van de Kluisberg... juist over de taalgrens en behoort tot de provincie Henegouwen. Voor de meeste duivenmelkers nobel maar onbekend maar op de kaart gezet door Sébastien Casaert (42) die daar van wal stak met duivensport van topniveau.

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.