Union Antwerpen

VAN ELSACKER-JEPSEN - Koning Union Antwerpen 2022

Serge Van Elsacker-Jepsen

Serge en Kirsten, ze staan al jaren aan de top van grote snelheid tot kleine fond en dit jaar veroverden ze de gegeerde titel van Koning in Union Antwerpen na een sterk seizoen 2022 met maar liefst 38 eerste prijzen, dat ook nog resulteerde in Koning Kempische Fondclub 2022!

PEETERS-VAN CROMBRUGGEN - Koning in Union Antwerpen

Peeters-Van Crombruggen

We dachten even terug aan de glorierijke tijden toen de tandem Van Leest-Peeters in Nijlen furore maakte. Nu heeft de tandem Peeters-Van Crombruggen de fakkel overgenomen en in 2018 werden ze met veel panache Koning in Union Antwerpen.

DANNY VAN DYCK - Koning Union Antwerpen & 1e Prov. Kampioen Grote halve fond oude + jaarse 2017

Danny Van Dyck Koning Union Antwerpen

Koning Danny de Eerste doet het voor de tweede keer op rij. Na jarenlang meesterschap van Andre Roodhooft nam Danny Van Dyck in 2016 de fakkel over in Union Antwerpen. Het is een competitie van graniet en de smaak van het koningschap is bijzonder zoet.

UNION ANTWERPEN - vierde kampioenen

Danny Van Dyck Koning Union Antwerpen

Zondag 13 november werden de kampioenen 2016 van de Union Antwerpen  in de bloemetjes gezet, met als hoogtepunt zonder twijfel de “Brabançonne” die klonk voor de nieuwe Koning Danny Van Dyck.

ANDRE ROODHOOFT – 15x Koning in Union Antwerpen

André en Anette mogen terugblikken op een uitzonderlijk seizoen, gekruid met heel wat eremetaal waaronder 1e Olympiadeduif, 3e en 4e Nat. Asduif en twee nationale overwinningen.

Pulderbos – We trokken voor de zoveelste keer richting Pulderbos en je kunt het al raden... André Roodhooft heeft in 2014 opnieuw de koningstitel in Union Antwerpen binnengehaald ! Hij speelde een schitterend seizoen 2014 en werd voor de 15e keer Koning en de 8e keer Keizer in Union Antwerpen. In de rijke geschiedenis van Union Antwerpen is er niemand die dit huzarenstukje evenaarde... laat staan overtrof.

ANDRE ROODHOOFT - 14 x koning en 7 x keizer in Union

Anette en André met de trofee van Koning van Union Antwerpen 2013. Het record werd voor de zoveelste maal scherper gesteld !

Pulderbos – Union Antwerpen... sinds mensenheugenis geroemd als de “Hogeschool van de duivensport”... had decennialang een record van 11 Koningstitels op de tabellen staan. Maar ook dit pronkstuk van de Antwerpse duivensport is al enkele jaren geschiedenis. André Roodhooft (67) haalde vorig seizoen zijn 14e koningstitel binnen en hij schreef meteen ook zijn 7e keizerstitel op de Uniontabellen. Ieder jaar wordt de lat een stuk hoger gelegd en de melker die dit record op zijn naam wil brengen moet waarschijnlijk nog geboren worden.

ANDRE ROODHOOFT - 13x KONING en 6x KEIZER UNION !

Anette en André poseren voorlopig nog met de Uniontrofee van vorig jaar. Maar eens de oogst van 2012 binnen is de trofeeënkast beslist aan uitbreiding toe.

Pulderbos - Decennia lang hield het record van 11 koningstitels in Union Antwerpen stand ! Heel wat grote namen beten hun tanden stuk op dit pronkstuk in de Antwerpse duivensport. Niet meer te evenaren wisten insiders met een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid !
Das war einmal ! Ondertussen belandde dit prestigieus record al enige tijd in de prullenmand. André Roodhooft (66) prikte vorig seizoen zijn twaalfde koningstitel op de tabellen ... dit seizoen haalde hij nummer dertien binnen... en schreef hij zijn 6e keizerstitel op de Uniontabellen !

ANDRE ROODHOOFT - 12x KONING UNION ANTWERPEN

André Roodhooft is met 12 koningstitels de absolute recordhouder in Union Antwerpen.

Pulderbos - Records zijn er om gebroken te worden... maar een record dat al generaties overleefde daar bijten de meesten hun tanden op stuk. De tandem Van Rhijn-Kloeck werd ontelbare keren geroemd om zijn 11 koningstitels in Union Antwerpen. Niet meer te evenaren wisten insiders met een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid !

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.