Koopman Gerard

GERARD KOOPMAN - Het begin van een nieuw tijdperk

Team Gerard Koopman

Toen wij op onze redactie dit voorjaar het besluit namen om voor ons kerstnummer een uitgebreide reportage te brengen over Gerard hadden wij nooit durven vermoeden dat dit een soort afscheidsinterview zou worden... Gerard Koopman, immer bescheiden, maar bij leven reeds een sportlegende.

Gerard Koopman beëindigt duivensportcarrière

Gerard Koopman

Gerard Koopman heeft bekendgemaakt dat hij na bijna 50 jaar grotendeels gaat stoppen met de actieve duivensport.

GERARD KOOPMAN - Fenomenaal in 2018

Gerard Koopman

Zo zeldzaam standvastig het weer de afgelopen zomer, zo uitzonderlijk ook het overwicht van Koopman dit jaar op de eendaagse fond. Het weekeinde na ‘Golden Ten’, een grijze zaterdagmorgen in november, is een mooi moment om samen met Gerard het seizoen 2018 nog eens door te nemen. 

GERARD KOOPMAN - Verpletterend op Bourges Sector 4

Gerard Koopman met Team Koopman

Afgelopen zaterdag trokken Gerard Koopmans duiven alle registers open en liet Gerard nog maar eens zien dat hij beschikt over een excellente stam duiven voor de dagfond, waar bovendien door de jaren heen al zoveel kampioenen mee lukten.

GERARD KOOPMAN - Kijkdag op 23 februari

Op vrijdag 23 februari organiseert Gerard Koopman een open huis/kijkdag. / Annual viewing day at Gerard Koopman. / Einladung zum Tag der offenen Tür 2018 Gerard Koopman.

GERARD KOOPMAN - Kijkdag op 17 februari

Gerard Koopman

Viewing Day on the 17th of February / Tag der offenen Tür am 17. Februar.

Mensen en duiven, in gesprek met: GERARD KOOPMAN

Gerard Koopman

De man die we dit keer aan U voorstellen heeft een CV om van te duizelen. Hij droomde van goede duiven en had een drang om de beste te zijn, en zo kwam geleidelijk van het een het ander.

GERARD KOOPMAN - 1e NPO Pithiviers 4486 d.

Gerard Koopman

Ermerveen – Gerard Koopman en loftmanager Kjeld Spithoven zullen met een (meer dan) tevreden gevoel terugblikken op het seizoen 2013 nu het oude-duivenseizoen erop zit. Op de overnacht werden enkele mooie uitslagen gespeeld, de dagfond waarop de meeste pijlen gericht zijn was opnieuw buiten categorie om nog even in de Tour-termenvan de laatste weken te blijven! Er werden 5 dagfondvluchten (NPO) gespeeld in Afd. 10 N.O. Nederland met volgend resultaat :
25-5 NPO Breuil le Vert (485 km), 4564 d. : 1-2-3-4-6-8-14-17-18-22 etc. (56/78)

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.