De Bruijn Willem

Onvoorstelbaar resultaat voor veiling Willem de Bruijn

Willem de Bruijn auction 2023

Het resultaat van de veiling dit jaar was verbluffend! / The result of this year's auction was astonishing!

WILLEM DE BRUIJN - Aankondiging verkoop 28 december

Willem de Bruijn auction 2023

Publieke verkoop van 77 uitgelezen jonge duiven 2023 (kweekklaar), online voorbieden 22-27 december / Public auction of 77 selected young birds, online pre bidding 22th-27th of December. | UPDATE: Verkoopcatalogus/auction catalogue online.

WILLEM DE BRUIJN - Grossier in nationale asduiven

Willem de Bruijn

Zou er iets bestaan wat Willem de Bruijn niet uitvoerig heeft uitgetest? Nog steeds is hij op zoek naar verbetering in methoden door die zelf uit te proberen. Om er dan meestal achter te komen dat de simpelste manier vaak de beste is. We gaan een poging wagen nog iets dieper te graven.

Ongezien succes voor veiling Willem de Bruijn

Auction Willem de Bruijn 2022

Wegens technische problemen werd even voor 13:00 u besloten om van de online veiling over te schakelen naar een zaalveiling. De veiling werd een ongekend succes!

WILLEM DE BRUIJN - Aankondiging online verkoop 22-28 december

Willem de Bruijn auction 2022

Online veiling van 75 uitgelezen jonge duiven 2022 (kweekklaar) van Willem de Bruijn / Online auction of 75 selected young birds of Willem de Bruijn.

Verkoop Willem de Bruijn andermaal groot succes!

Willem de Bruijn en Rik Hermans

Na de recordverkoop van 2020, werd de editie 2021 opnieuw een knaller van formaat! / After the record auction of 2020, the edition of 2021 turned out to be another blast!

WILLEM DE BRUIJN - Aankondiging online verkoop 20-28 december

Willem de Bruijn

Online veiling van 75 streng geselecteerde jonge duiven 2021 (grotendeels kweekklaar) van Willem de Bruijn. Update: verkooplijst/catalogue online.

Recordverkoop Willem de Bruijn

Willem de Bruijn

Recordverkoop voor Willem de Bruijn: totaal €518.100 voor 73 jonge duiven, gemiddeld €7097 per duif! / Record sale for Willem de Bruijn: a total of €518,100 for 73 youngsters, an average of €7097 per pigeon!

WILLEM DE BRUIJN - Aankondiging online verkoop 18-27 december

Willem de Bruijn auction 2020

Vanwege de opgelegde coronamaatregelen is het niet mogelijk om de duiven in een publieke zaalverkoop te brengen. In overleg met Willem is besloten om de duiven online te veilen. Update: verkooplijst.

Verkoop Willem de Bruijn daverend succes

Veiling Willem de Bruijn

Het is inmiddels bijna een jaarlijkse traditie geworden; al voor het zevende jaar op rij werd na de kerstdagen een jongeduivenveiling georganiseerd van topper Willem de Bruijn. 

Pages

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.