Dirk Zoland

SVEN ANWEILER - 1e Internat. St. Vincent 9533 oude

Sven Anweiler

De internationale winst op St. Vincent werd een heuse nek-aan-nekrace die werd gewonnen door Sven Anweiler uit het Duitse Nußloch.

TEAM BERGEMANN - Gouden Duif-Sieger Deutschland 2022

Team Bergemann

Als letzte Herausforderung war Team Bergemann nur noch der Gewinn der Gouden Duif Deutschland geblieben. Und diese Herausforderung hat er nun im Jahr 2022 auch mit Bravour gemeistert!

TEAM BERGEMANN - Gouden Duif-winnaar Duitsland 2022

Team Bergemann

De Gouden Duif was het belangrijkste kampioenschap dat ze nog niet op hun erelijst hadden staan, maar in 2022 zijn ze erin geslaagd hem te winnen. En dat niet alleen, ze werden ook nog Superstar van het Jaar Halve Fond!

ERNST & SÖHNE - 1. Internat. Pau-Bordeaux 15.536 Tb.

Ernst & Söhne

Die Siegerin hat an herausragenden Preisen 2021 schon den 90. Nat. von Pau und den 138. Nat. von St. Vincent gewonnen und und jetzt krönt sie mit dem 1. Internat. von Bordeaux ihre erfolgreiche Laufbahn!

ERNST & ZONEN - 1e Internat. Pau-Bordeaux 15.536 d.

Ernst & Söhne

De internationale winnares vloog in 2021 ook al fantastisch met 90e Nat. Pau en 138e Nat. St. Vincent, en nu zet ze de kroon op het werk met de internationale overwinning!

RAINER SCHWARTE - Gouden Duif-Sieger Deutschland 2021

Rainer Schwarte

Rainer Schwarte müssen wir nicht mehr vorstellen. Er war 1997 und 2004 der glückliche und stolze Gewinner Goldenen Taube Deutschland. Und nun, im Jahr 2021, ist er erneut der Sieger, er gewinnt sie wieder, die Goldene Taube und Superstar des Jahres Mittelstrecke.

RAINER SCHWARTE - Gouden Duif-winnaar Duitsland 2021

Rainer Schwarte

Rainer Schwarte moeten we niet meer voorstellen. Hij was in 1997 en 2004 reeds de gelukkige en fiere winnaar van de Gouden Duif Duitsland. En nu, in het jaar 2021, is hij opnieuw de grote triomfator en wint hij weer de Gouden Duif én Superstar van het Jaar Halve fond.

GUNTER PRANGE - Gouden Duif-winnaar Duitsland 2020

Günter Prange

Voor Gunter Prange eindigde het bijzondere seizoen 2020 wel heel speciaal, want niet enkel de Gouden Duif verhuist naar Meppen, maar ook op alle drie de Superstartitels werd met verve beslag gelegd.

GUNTER PRANGE - Gouden Duif-Sieger Deutschland 2020

Günter Prange

Günter Prange gewinnt im Jahr 2020 zum achten Mal die Goldene Taube, aber auch alle Superstar-Titel!

KARL-HEINZ KOERS - 1e Internat. Marseille 8236 d.

Karl-Heinz Koers

Het is in het gehucht Ormesheim in het verre Saarland dat Karl-Heinz Koers zijn derde internationale overwinning behaalt.

Pages

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.