PE Oost-Vlaanderen

IVAN & WILLY BAETENS - 1e Algemeen Prov. Kampioen Oost-Vlaanderen 2022

Ivan & Willy Baetens

Ivan Baetens, Marijn Laureyns en Dries Bombeke: een dynamisch trio achter de kolonie Ivan en Willy Baetens die 1e Algemeen Provinciaal Kampioen Oost-Vlaanderen werden.

KAREL & STIJN DE ROUCK - 1e Prov. Kampioen Grote halve fond jaarse Oost-Vlaanderen 2020

Karel & Stijn De Rouck

Karel en Stijn vormen een uitstekende tandem in de duivensport. Getuige daarvan zijn hun vermeldingen in de kampioenschappen van 2020 met als uitschieter de titel van 1e Prov. Kampioen Grote halve fond jaarse Oost-Vlaanderen.

LUC STANDAERT - 1e Prov. Kampioen Halve fond jaarse Oost-Vlaanderen

Luc Standaert

Luc speelt de wedstrijden van snelheid tot grote halve fond en met succes; dit jaar werd hij 1e Prov. Kampioen Halve Fond Jaarse Oost-Vlaanderen.

GERT DE SWAEF - 2e Algemeen Prov. Kampioen Oost-Vlaanderen

Gert De Swaef met vader

We waren te gast bij Gert De De Swaef, een snelheidsvirtuoos van topniveau.

FREDDY & JACQUES VANDENHEEDE - 1e Algemeen Prov. Kampioen Oost-Vlaanderen

Freddy en Jacques Vandenheede

We waren nog maar eens te gast bij de broers Freddy en Jacques Vandenheede naar aanleiding van hun knap seizoen 2019. Inderdaad, het afgelopen jaar was bijzonder succesvol voor dit broederpaar...

PROV. KAMPIOENSCHAPPEN OOST-VLAANDEREN - Voorlopige uitslag

Hugo Vlaeminck

De PE Oost-Vlaanderen heeft vandaag de resultaten van de provinciale kampioenschappen bekendgemaakt. / The "PE Oost-Vlaanderen" has published the results of their provincial championships today.

CHRIS HEBBERECHT - 1e Alg. Prov. Kampioen Oost-Vlaanderen

Chris Hebberecht ... na een moeilijk 2011 een uitstekend 2012 met de titel van 1e Algemeen Provinciaal Kampioen Oost-Vlaanderen als bekroning.

Evergem - Grenst aan de industrie-as Gent-Zelzate langs het belangrijke zeekanaal Gent-Terneuzen. Het verbindt de haven van Gent met de Westerschelde via het sluizencomplex van Evergem. De nieuwste sluis die er in 2008 in gebruik genomen werd is de grootste voor de binnenscheepvaart in België. Vandaag is het kanaal Gent-Terneuzen een enorme waterweg van 32 km lengte en 200 m breedte die toegang verleent aan schepen van 125.000 ton.

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.