Verschoot Joel

JOEL VERSCHOOT - 1e Nat. Valence 6056 oude

Joel Verschoot en Dieter Verschoot

Joel en Dieter Verschoot kenden een topweekend met 1e en 4e Nationaal Valence en 21e en 24e Nationaal Argenton.

JOEL VERSCHOOT - 1e Nat. Asduif Fond oude

Joel Verschoot

Het seizoen 2018 werd een superjaar voor Joel Verschoot met de 1e Interwestvlaamse, 1e nationaal Angoulème en 1e Nationale Asduif Fond Oude KBDB.

JOEL VERSCHOOT - 1e Nat. Angouleme 4535 oude

Joel Verschoot

Joel Verschoot, de melker die de nationale palm bij de oude duiven voor zijn rekening neemt, mag nu al bogen op vier nationale overwinningen.

JOEL VERSCHOOT – 1e Nat. Pau 1664 d.

Joel Verschoot

Ingelmunster – De nationale overwinning uit Pau ging afgelopen weekend naar de West-Vlaamse fondcoryfee Joel Verschoot. Op zijn palmares prijkten al de 1e nat. Brive 2013 en 1e Nat. Agen jaarse 2013 naast een reeks topnoteringen op de wedstrijden en vermeldingen in de kampioenschappen ...

Het volledige artikel las u in De Duif van 23 juni.
Neem nu een abonnement.

JOEL VERSCHOOT - 1e Nat. Brive 8337 oude (ex aequo)

Joel Verschoot

Ingelmunster – Het seizoen 2013 zal bij Joel Verschoot geboekt worden als een van de beste uit de carrière. De aanloop naar het grote werk was prima maar de laatste weken groeiden de prestaties werkelijk naar een hoogtepunt. De 1e nat. Agen jaarse was de opener... daarna volgde de 2e nat. La Souterraine oude duiven... en de 1e nat. Brive tegen 8.337 oude duiven was werkelijk de kers op de taart. Joel Verschoot kwam aan de start van het nieuwe seizoen met een ploeg van 48 weduwnaars en 15 duivinnen op het klassiek weduwschap...
 

JOEL VERSCHOOT - 1e Nat. Agen 5315 jaarse

Joel Verschoot

Ingelmunster – Een nationaleoverwinning behalen was bij Joel Verschoot enkel een kwestie van tijd, zoveel was duidelijk na de progressie die de West-Vlaming de afgelopen twee seizoenen wist te realiseren.

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.