Verbree Comb.

COMB. VERBREE - Gouden Duif-Winnaar Nederland

Combinatie Co en Piet Verbree

Het twee keer op rij winnen van de allerzwaarste en allermooiste competitie die je kunt winnen, is een droom die uit is gekomen voor Co en Piet Verbree. Ze scharen zich daarmee in een illuster rijtje van topliefhebbers die deze absolute ereprijs twee of nog meer keer hebben gewonnen.

COMB. VERBREE stunt met 1e, 2e & 3e NPO Pont St. Maxence 8586 d.

Combinatie Co en Piet Verbree

De duiven deden het al het hele jaar behoorlijk, en met de mooie vluchten op komst is de vorm stijgende in Putten... Als bewijs de uitslag van afgelopen zaterdag!

COMB. VERBREE - Gouden Duif-Winnaar Nederland & Superstar van het Jaar Halve Fond

Niet weinig trots zijn vader en zoon Co en Piet Verbree, nu ze de fel begeerde Gouden Duif op hun palmares kunnen bijschrijven. Eigenlijk nog fierder dan op superduivin ‘Samanta’ die met een fantastische erelijst, in één jaar bijeen gevlogen, Olympiadeduif halve fond Brussel voor Nederland werd. En dat wil natuurlijk heel wat zeggen!

CO & PIET VERBREE - A Magnificent 2015!

Co and Piet Verbree

Putten is a village in the province of Gelderland, in the centre of the Netherlands. There, nature is still at its best, there is still a lot of agriculture, and there are many poultry farmers in the area. It is also a heavily forested area, and birds of prey are causing a lot of trouble for the pigeon fanciers. Gelderland still has a number of pigeon fanciers that can easily hold its own with the averages in the other Dutch provinces.

CO & PIET VERBREE - Een magnifiek 2015!

Co en Piet Verbree

Putten – Gelderland is een provincie in Midden-Nederland. De natuur is er nog op zijn best, er wordt nog heel veel aan landbouw gedaan en veel kippenboeren hebben er hun tenten opgeslagen. Het is ook een bosrijke omgeving en de roofvogels zorgen voor heel wat problemen voor de duivenmelkers. Gelderland telt nog een aantal duivenliefhebbers dat met gemak de vergelijking met het gemiddelde van de andere Nederlandse provincies kan doorstaan.

COMB. VERBREE - 1e BESTE DOFFER en 1e BESTE DUIVIN WHZB 2011 !

Co en Piet Verbree uitblinkers in WHZB 2011.

Putten - Is een gemeente op de grens van de Veluwe, het grootste natuurgebied van Nederland, en de Gelderse Vallei in de Nederlandse provincie Gelderland. Leuk om weten is dat er elke avond om 21u traditiegetrouw de "papklok" luidt. Dit was in vroeger tijden het teken voor de landarbeiders dat hun werkdag erop zat, en dat ze naar huis konden om een bord warme pap te eten en vervolgens naar bed te gaan.

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.