Donckers Johan

JOHAN DONCKERS - 1e Nat. Chateauroux 24.628 oude

Johan Donckers

Johan Donckers werd vorig jaar Alg. Prov. Kampioen Antwerpen en hij heeft niet lang gewacht om deze titel nog meer glans te geven.

JOHAN DONCKERS - Algemeen Provinciaal Kampioen Antwerpen

Johan Donckers

Een 20-tal duivenmelkers kruist in Grobbendonck nog wekelijks de degens. We troffen er Johan Donckers, leerkracht, topduivenmelker en afgelopen seizoen Algemeen Provinciaal Kampioen Antwerpen.

Kampioenenhuldiging KBDB Antwerpen

Provinciale Kampioenen Antwerpen 2016

In Antwerpen werden vandaag de Provinciale Kampioenen gevierd.

JOHAN DONCKERS – Duivensport moet vanzelf gaan

Johan Donckers

Grobbendonk – Een waar duivenmekka, vooral op de snelheid tegenwoordig. Jos Cools, Staf Boeckmans, Dirk Van Den Bulck en Xavier Geyselings zijn maar enkele namen die we jaarlijks tussen het elitegroepje nationale kampioenen aantreffen.

JOHAN DONCKERS – Opnieuw algemeen kampioen in Regio Mechelen

Johan Donckers

Sinds zijn huwelijk met Suzy is Johan Donckers woonachtig in Grobbendonk, maar hij blijft met hart en ziel verbonden aan Pulle, een kleine deelgemeente van Zandhoven. Hij groeide daar op, liep er school, speelde er voetbal en met de duiven en sinds 1980 fungeert hij in de plaatselijke maatschappij “De Eendracht” als rangschikker en nog veel meer.

JOHAN DONCKERS- ALGEMEEN KAMPIOEN REGIO MECHELEN

Johan Donckers kan met 1e Algemeen Kampioen Regio Mechelen... 1e Algemeen Kampioen Noyon Tienverbond en 2e Algemeen Provinciaal Kampioen Antwerpen terugblikken op een knap seizoen.

Grobbendonk - Pulderbos mag dan wel het middenpunt van de provincie Antwerpen zijn maar het duo Grobbendonk-Vorselaar was ooit het centrum van de diamantnijverheid in het Antwerpse. Diamant en duiven hadden elkaar gevonden... waar geld was werden dure en goeie duiven gekocht... en waar goeie duiven waren werd er zwaar gepoeld.

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.