Terug een krant!

Onderwerp: 

De Duif week 16 van 2020Deze week valt weer een vertrouwde “papieren” uitgave van De Duif bij onze lezers in de bus. Zeker goed nieuws voor onze abonnees die niet over internet beschikken en dus de afgelopen weken verstoken bleven van hun lijfblad. Om deze lezers tegemoet te komen hebben we in het tweede deel van de krant van deze week een aantal reportages en kronieken opgenomen van twee en drie weken geleden.

Dat betekent tevens dat de krant niet meer op onze site geplaatst wordt en dus niet meer voor iedereen toegankelijk is. Vanzelfsprekend geldt dat niet voor de online krant die al een dag eerder in kleur gelezen kan worden door abonnees die zich daarvoor aangemeld hebben. Hoe u zich voor de Abonneezone kunt aanmelden leest u hier.

Vanaf heden zullen wij de krant om en om op papier en online uitbrengen. De krant van 21 april (nr. 17) verschijnt dus online, en die van 28 april (nr. 18) op papier met daarin tevens nog een aantal reportages en kronieken van 8 april (nr. 15) en 21 april (nr. 17). Op deze manier hoeven onze trouwe lezers niets te missen. En voor de liefhebbers: de serie “De oorlog in Vlaanderen en de reisduiven” blijft de komende maanden nog wekelijks verschijnen op onze website, evenals de hoofdreportage van iedere krant.

Mochten de omstandigheden daar aanleiding toe geven en er bv. groen licht komt om met het vliegseizoen te beginnen,  dan zullen wij natuurlijk weer meteen overschakelen naar een wekelijkse uitgave op papier.
De Gouden Duif-competitie voor 2020 kan voorlopig ook nog niet van start gaan. Zodra we weten wanneer het seizoen kan beginnen berichten we u daarover.

Voorlopig wensen wij u sterkte en toch het nodige plezier met uw duifjes.

Auteur: 

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.