Mededeling Gouden Duif 2020

Onderwerp: 

Gouden Duif 2020Zoals bekend kon de Gouden Duif-viering afgelopen februari niet doorgaan vanwege de Covid-beperkingen. Ondertussen gloort er licht aan het einde van de tunnel, en met de komende versoepelingen is er binnenkort weer wat meer mogelijk. 
De hoofdlaureaten (Gouden Duif-podium, Superstars van het Jaar, top 3 zware fond en top 3 junior) zullen wij op dinsdag 17 augustus in een zeer beperkt gezelschap een echte huldiging kunnen geven. 
Helaas is het onmogelijk om alle prijswinnaars uit te nodigen, maar uiteraard krijgen zij de prijs waar ze recht op hebben. Deze prijzen zullen wij de komende weken regio per regio bezorgen. U zult hierover binnenkort door ons gecontacteerd worden.
De trofeeën persoonlijk bezorgen aan onze Duitse sportvrienden is een stuk lastiger. Derhalve hebben wij besloten dat de Duitse prijswinnaars hun gewonnen prijs af kunnen halen op de Duitse manifestatie in Dortmund (januari 2022) of op de Gouden Duif-viering 2021 (12 februari 2022).
De mensen die enkel een herinneringsspeld wonnen, kunnen deze speld eveneens afhalen op de Gouden Duif-viering 2021 (12 feb. 2022).

Auteur: 

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.