Meirlaen Etienne

ETIENNE MEIRLAEN - 1e Nationale Asduif Rhonevallei 2023

Etienne Meirlaen

In duivenland staat de Latemse Sint-Martens-Latem gekend voor een kolonie marathonduiven van internationale klasse. De schuur van Etienne Meirlaen (71) is waarlijk een hok van wereldklasse!

ETIENNE MEIRLAEN - 1e Nat. Kamp. Grote fond oude, 1e Nat. Asduif Grote Fond oud en 1e Internat. Zware Fondcompetitie Gouden Duif

Etienne Meirlaen

Etienne Meirlaen is al jaren een uitblinker is op de grote fond. Hij kan een uniek palmares voorleggen en wist in de loop der jaren op alle podia een plaats te verwerven. Maar het seizoen 2017 werd het beste onder de gelijke!

ETIENNE MEIRLAEN - 1e NAT. CAHORS 8401 oude

Etienne Meirlaen

Sint Martens-Latem - Een nationale fondklassieker op je naam schrijven... topklasseringen in de nationale kampioenschappen binnenrijven... voor Etienne Meirlaen lijkt het echt een makkie ! Hij wist een stukje paradijs aan de Leie te bemachtigen en nam in 2000 boven de stallingen van zijn riante gerestaureerde hoeve een grandioze start op de zware fond. In 2006 haalde hij de prestigieuze “Gouden Vleugel” van de Brugse Barcelona - Club binnen... hij won 1e Internat. San Sebastian '07 1995 d ... 1e Internat. Narbonne '11 13779 d ... en nu 1e Nat.

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.