Mike

ANDRE GUEBS - 1e Nat. Valence 5469 oude

Andre Guebs

André, gehuwd en vader van twee zonen, was gepassioneerd door het migratievermogen van vogels en zo gepassioneerd geraakt door de duivensport.

FOPPE VAN DER MEER - 1e Ned. Olympiadeduif jaarse Maastricht 2024

Foppe van der Meer

Hoeveel prijzen er ook te winnen zijn in duivenland, een Olympische titel blijft toch iets bijzonders. Foppe van der Meer, Foppe pour les amis, mocht voor Nederland het podium betreden op de Olympiade, “Olympic Femke” werd immers 1e Olympiadeduif Jaarlingen (4e beste van de wereld).

CASAERT-SENECHAL - 1e Nat. Bourges 24.006 oude

Casaert-Senechal

De duiven van Casaert-Sénéchal zijn duidelijk in topvorm. Vorige week werd al 1e Interprov. Vierzon gewonnen, deze week werd het 1e Nat. Bourges bij de oude én 2e bij de jaarse!

RUUD BAKKER - Duiven maken geen fouten

Dolf en Ruud Bakker

Als lezer van onze krant kan het zijn dat u de naam R.C. Bakker al eens zag passeren. Zijn dat niet die vader en zoon die met hun Koopmanduiven al jaren de dagfond mee domineren in Nederland en waar iedereen in Afd. 7 toch een beetje bang van is?

PATRICK LISMONT - 3e Olympiadeduif Halve fond Maastricht 2024

Patrick Lismont

Patrick Lismont werd met brio 1e Alg. Prov. Kampioen KBDB Vlaams-Brabant 2023. Hij werd tevens 1e Prov. Kampioen kleine hafo oude en 2x 1e Prov. Asduif (kleine hafo oude en grote snelheid jonge). Als kers op de taart werd “Olympic Lisa” nog gekroond als Olympiadeduif hafo!

SCHROEVEN-STEVENINCK - 2e Olympiadeduif jaarse Maastricht 2024 en 1e World Best Pigeon jaarse

Eddy Schroeven en Benny Steveninck

Eddy Schroeven en Benny Steveninck sloegen in 2022 de handen ineen. Een samenwerking die zijn vruchten snel afwierp!

MICHEL LOSSIGNOL - 2e Gouden Duif-winnaar Belgie 2023

Michel Lossignol

Na hun Gouden Duif-overwinning in 2020 behaalden de vrienden Michel Lossignol en Geert Vlaeyen het afgelopen jaar de tweede plaats. Michel stond ons graag te woord.

NIELS BROECKX - 1e en 3e Olympiadeduif Marathon Maastricht 2024

Niels Broeckx

Oud-Turnhout ademt echt nog duiven. Je bent ook nooit zeker van je overwinning alvorens de liefhebbers uit “de overvlucht” ook hebben gepakt. Een van de bekendste familienamen in deze duivenstad is zonder die van Broeckx.

ETIENNE MEIRLAEN - 1e Nationale Asduif Rhonevallei 2023

Etienne Meirlaen

In duivenland staat de Latemse Sint-Martens-Latem gekend voor een kolonie marathonduiven van internationale klasse. De schuur van Etienne Meirlaen (71) is waarlijk een hok van wereldklasse!

GEURT DOPPENBERG - Gouden Duif-winnaar Nederland 2023

Geurt Doppenberg

Toen we Geurt belden met het heugelijke nieuws dat hij de volgende laureaat op de erelijst van de Gouden Duif Nederland was, konden we de blijdschap voelen. Nadat we zeiden dat hij ook nog eens Superstar van het Jaar Snelheid was geworden, werd het muisstil aan de andere kant van de lijn...

Pages

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.