KC

VINCENT SCHROEDER - 1e Nat. Barcelona 6310 oude

Vincent Schroeder

Iets voor de klok van 20u00 weerklonken uit Frankrijk de eerste meldingen. Het betekende het startsein van een knotsgekke editie, niet in het minst bij Vincent Schroeder te Schalkhoven.

JAN VANERMEN - 1e Internat. Agen jaarse

Jan Vanermen

Toen de elektronische klok piepte, stond Jan nog in de potten te roeren aan het kookfornuis. ‘Een van de thuisblijvers zal over de plaat gelopen hebben…’ suste hij zichzelf. Toch keek hij even op de klok. Dat was het moment waar een andere wereld startte te Gent.

CHRIS DEBACKER - 1e Nat. Kampioen Grote halve fond oude en jaarse 2023

Chris Debacker

Chris Debacker beleefde vorig jaar als een sprookje. De topuitslagen volgden elkaar te Beveren-Leie op aan een stevig tempo. Van kleine halve fond tot en met de fond, Chris was alomtegenwoordig. 

RONY CALUS - 1e Nat. Kampioen Kleine halve fond jonge 2023

Rony Calus

Rony Calus: hij kroonde zich tot nationaal kampioen kleine halve fond jonge duiven KBDB. Hiermee mocht hij zich 5 jaar na zijn nationale asduiftitel op de snelheid terug op hoogste schavotje hijsen van de nationale podia.

MATHIAS PUTMAN - 1e Nationaal Kampioen zware fond jaarse 2023

Mathias Putman

‘Het is gebeurd!’ Meestal worden deze gevleugelde woorden gebruikt door Erik Van Looy. Nu gaat Mathias Putman met deze quote aan de haal. Hij piloteerde zijn kolonie naar de titel van nationaal kampioen zware fond jaarlingen. 

ERIK LIMBOURG - 1e Nationale Asduif allround oude en jaarse 2023

Erik Limbourg

Erik Limbourg staat al decennia aan de top is en nog altijd net zo gedreven als in zijn beginjaren. Hij wint al voor de zesde keer de titel 1e Nationale Asduif en wordt bovendien 2e Algemeen Nationaal Kampioen KBDB 2023!

SAM BOSTOEN - 1e Nationale Asduif fond jaarse 2023

Sam Bostoen

Sam Bostoen uit het Oost-Vlaamse Adegem wint dit jaar niet alleen een 1e nationale asduiftitel, maar is ook 2e Nationaal Kampioen fond jaarlingen!

MAARTEN DE BOE - 1e Nationale Asduif Zware fond oude 2023

Maarten De Boe

Met een ploegje tweejarige duiven verbaast Maarten De Boe de Belgische duivensport. Op twee jaar tijd van ‘zero’ naar ‘hero’. Hoe doe je dat?

TEAM DE MEYER-BODDAERT - 3e Nationaal kampioen fond oude 2023

Team De Meyer-Boddaert

Enkele jaren terug sloegen de families De Meyer en Boddaert de handen ineen, en die samenwerking levert vanaf het prille begin prachtige resultaten op!

JOOST DE SMEYTER - 2e Nat. Barcelona & 10e Nat. Perpignan

Joost De Smeyter-Restiaen

Joost De Smeyter behaalde in 2023 andermaal prachtige resultaten op Barcelona en Perpignan. Met wonderduivin “Garcia” heeft hij daarnaast de 2e beste Barcelonaduif van België over 3 jaar (en tevens kandidaat Olympiade Maastricht) op zijn hok!

Pages

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.