WILLEM DE BRUIJN - 75 jonge duiven 2018

Willem de Bruijn
Lees hier het verslag van de veiling.

Een bewezen goudader... beter wordt het niet!

Publieke verkoop van 75 streng geselecteerde jonge duiven 2018 (grotendeels kweekklaar)

“Vanaf 1987 ben ik al op het hoogste niveau met de duivensport bezig. Aanvankelijk op Kring- en Afdelingsniveau en vanaf 1989 ook op landelijk niveau. Naast mijn werk als tandarts, bleek door werklust, eerzucht en misschien ook wel aanleg, een fraaie loopbaan als melker mogelijk. Uiteraard gebaseerd op mijn niet aflatende zoektocht naar topduiven, het belangrijkste om te kunnen slagen.
Dit jaar was het eerste sinds mijn pensioen, dat ik vol met mijn duiven bezig kon zijn, gesteund en geholpen door Wiebren Vreeling, en het is een "boerenjaar” geworden.
Wat mij vooral deugd doet is het feit dat velen door toedoen van mijn duiven ook zoveel meer plezier van hun hobby beleven, met als gevolg een steeds grotere vraag naar mijn duiven. Zoveel vraag, dat ik besloten heb weer een zaalverkoop te houden, zodat een ieder de kans krijgt mijn duiven te bekijken, voelen, keuren en eventueel aanschaffen. Daarom heb ik, in samenspraak met Sportblad De Duif, besloten weer een prachtige selectie uitgeruide zomerjongen te koop aan te bieden, aangevuld met een paar late jonge van mijn allerbeste duiven.
Hoewel ik mijn uiterste best doe de beste kwaliteit te leveren besef ik ook dat het niet allemaal superduiven kunnen zijn. Wat wel zeker is dat alle te koop aangeboden duiven zonder uitzondering de juiste genen en potentie hebben om net als de ouders en voorouders, top tien nationale asduiven te kunnen voortbrengen.
Ik nodig alle liefhebbers uit persoonlijk de duiven in handen te nemen en te beoordelen en daarvan te genieten. Dan zal duidelijk worden hoe het kan dat op mijn hok jaarlijks zo veel asduiven en kopvliegers in groot verband geboren worden. Iedereen is natuurlijk vrij om wel of niet te kopen, maar door het in handen nemen van de duiven zal u voelen en ervaren hoe huidige topduiven eruit zien en dat zal velen een boost geven in het beleven van zijn hobby.
Betere duiven dan op deze verkoop kan ik u niet bieden! Ik dank u voor de belangstelling en wens eventuele kopers heel veel succes.”
Willem de Bruijn

Voor meer informatie en kooporders:
Rik Hermans - tel. +32 498 505 737 - e-mail 


Delen

Delen

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.