Gouden Duif

MICHAEL SCHMELL - 1e Internationale Zware Fond Gouden Duif 2023

Michael Schmell

Vanaf het moment dat Michael zijn eerst stappen op de zware fond heeft gezet, wisten omstaanders dat het hier geen eendagsvlieg betrof. Waarschijnlijk zit het bij hem niet alleen in de genen maar heeft hij het bovendien in de vingers...

GEURT DOPPENBERG - Gouden Duif-winnaar Nederland 2023

Geurt Doppenberg

Toen we Geurt belden met het heugelijke nieuws dat hij de volgende laureaat op de erelijst van de Gouden Duif Nederland was, konden we de blijdschap voelen. Nadat we zeiden dat hij ook nog eens Superstar van het Jaar Snelheid was geworden, werd het muisstil aan de andere kant van de lijn...

GOUDEN DUIF GLANST!

Gouden Duif 2023

Wie had 43 jaar geleden, toen de Gouden Duif geboren werd, durven vermoeden dat het geesteskindje van Stan en Jan zou uitgroeien tot het mooiste feest van de internationale duivensport? Afgelopen zaterdag was het weer zover!

SABRINA BRUGMANS - GOUDEN DUIF-WINNAAR BELGIE 2023

Stephan Machiels en echtgenote Sabrina Brugmans

Stephan Machiels en echtgenote Sabrina Brugmans: ze grossieren (andermaal) in kampioenschappen in 2023 en winnen niet alleen de Gouden Duif, maar ook 1e Nat. Asduif grote halve fond oude, 1e Nat. Asduif allround jonge en 1e Olympiadeduif halve fond Maastricht!

GOUDEN DUIF 2023 - De winnaars zijn bekend!

Gouden Duif 2023

De strijd is weer gestreden... de winnaars van de Gouden Duif zijn bekend!

GOUDEN DUIF JUNIOR 2023 - Iedereen kan meedoen!

Gouden Duif Junior 2023

Tot 20 oktober kunnen alle jeugdliefhebbers weer deelnemen aan onze Gouden Duif Junior-competitie. Vul hier je online deelnameformulier in.

FREDDY & JACQUES VANDENHEEDE - Regelmaat, regelmaat, regelmaat

Freddy & Jacques Vandenheede

Freddy en Jacques Vandenheede, dat is niet Club Brugge of Anderlecht, dat is niet Dortmund of Benfica, dat is Real Madrid of Barcelona, Frankrijk of Argentinië. Freddy en Jacques zijn als Wout en Mathieu, absolute top!

GOUDEN DUIF VERWARMT DE HARTEN

Gouden Duif 2022

Na twee aangepaste Gouden Duif-edities door coronarestricties was het dit keer opnieuw volle bak!

JUDITH ARNING - Gouden Duif Junior 2022

Judith Arning

Duivensport een sport voor oude mannen, vergeet het! Het zijn de Judiths van deze wereld die ons duidelijk maken dat de duivensport absoluut een toekomst heeft.

TEAM BERGEMANN - Gouden Duif-Sieger Deutschland 2022

Team Bergemann

Als letzte Herausforderung war Team Bergemann nur noch der Gewinn der Gouden Duif Deutschland geblieben. Und diese Herausforderung hat er nun im Jahr 2022 auch mit Bravour gemeistert!

Seiten

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.