Van Laere Stijn

STIJN & JOSE VAN LAERE - Kettinguitslagen in tweevoud

Stijn & José Van Laere

De familie Van Laere voorstellen is een open deur intrappen. In 2011 stak Stijn reeds de neus aan het venster als nationale jeugdkampioen. In 2012 volgde de 1e Nat. Asduif halve fond en sindsdien volgen de kettinguitslagen op snelheid en kleine halve fond elkaar op.

STIJN VAN LAERE - 1e Nat. Asduif Grote Halve Fond & 1e Olympiadeduif Cat. Jaarse

Stijn Van Laere bekroonde een schitterend seizoen 2012 met de titels 1e Nat. Asduif Grote Halve Fond en 1e Olympiadeduif Jaarse.

Kruishoutem - Een gemeente bijna op de grens tussen Oost- en West-Vlaanderen maar vooral bekend als de eiergemeente. Tijdens het Paasweekend zijn er de "Gulden Eifeesten" en naast de verkiezing van "eierboer" en "eierkoningin" is er ook een eierworp van op de kerktoren. 

Ze hebben er ook nog het driesterrenrestaurant "Hof van Cleve" waar meester kok Peter Goossens de scepter zwaait ! Hij haalde zijn derde Michelinster in 2005 en mag zich daarmee nu wereldwijd bij de top 20 van de beste restaurants rekenen.

STIJN VAN LAERE - 1e NAT. JEUGDKAMPIOEN en 1e OPVOLGER GOUDEN DUIF

De titel van 1e Nationaal Kampioen Jeugd... de bekroning van een schitterend seizoen 2011 !

Kruishoutem - Deze keer ging het richting Kruishoutem... maar wel niet richting driesterrenrestaurant "Hof Van Cleve" waar Peter Goossens de scepter zwaait. Deze meester kok haalde in 2005 zijn 3e Michelinster binnen en mag zich nu wereldwijd bij de top 20 van de beste restaurants rekenen.
Dus er kwam geen 7 gangenmenu voor ons op tafel... maar wel een schitterend palmares 2011 van de 1e Nat. Kampioen Jeugd 2011 ! Mocht Stijn Van Laere (22) voor u nog steeds een nobele onbekende zijn dan zal dit na het lezen van deze reportage beslist anders zijn.

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.