Mike

NICK & ROGER THYS - 1e Nationale Asduif Grote halve fond jaarse 2023

Nick & Roger Thys

Roger en Nick Thys werden in 2021 1e Nat. Kampioen grote halve fond jonge en wonnen in 2022 twee nationale asduiftitels. In 2023 doen ze dat nog eens dunnetjes over met 1e en 8e Nat. Asduif grote halve fond jaarse en 2e Nat. (1e Prov.) Kampioen grote halve fond oude/jaarse KBDB! 

Nationale Dagen KBDB 2023

KBDB Nationale Dagen 2023

Afgelopen weekend mochten we voor de tweede maal dit jaar afzakken naar Mechelen, de stad van kersvers burgervader Bart Somers. In de Nekkerhal vonden de Nationale Dagen van de KBDB plaats.

KAIER - Een hok vol dromen

Team Kaier

Als kind ging koesterde de kleine Wei Xing al de droom om ooit met duiven te kunnen vliegen. Hij is een man die zijn dromen waarmaakt, en tegenwoordig kennen duivenmelkers over de hele wereld hem als Kaier, de man met een hok vol dromen!

GEERT MAROY - 1e, 2e en 4e Nationale Asduif Grote fond jaarse 2023

Geert Maroy

In de duivensport regende het dit seizoen straffe, zelfs unieke prestaties. Een van die hokken is dat van Geert Maroy. In het West-Vlaamse Heestert won hij samen met spitsbroeder Sebastien Courtens 1e, 2e en 4e Nat. Asduif grote fond jaarse.

TEAM HOOYMANS WVL - 1e Nat. Chateauroux 2331 oude

Team Hooymans WVL

Na de breuk met zijn voorgaande verzorger moest Jan Hooymans op zoek naar een opvolger. Vele spontane sollicitaties vielen bij Jan in de bus en uiteindelijk viel zijn oog op een jonge, fanatieke, sterk spelende West-Vlaming, Kristof Verstraete. 

MICHEL BERTRAND - 1e Nat. Narbonne 5000 oude

Michel Bertrand

Op een steenworp van de Grand Prix F1 won Bertrand Narbonne bij de oude duiven, tevens snelste van alle 11.100 Narbonnevliegers.

HELDER FERNANDEZ PEREIRA - 1e Nat. Marseille 2590 oude

Helder Fernandez Pereira

De internationale wedvlucht vanuit Marseille werd in België gewonnen door Helder Fernandez Pereira uit het Luxemburgse stadje Aubagne.

JOZEF HENRIX - 1e Nat. Bourges 12.094 jaarse

Jozef Henrix

Jozef Henrix won nationaal Bourges bij de jaarse, en had bovendien ook de snelste van de 19.364 oude en jaarse samen.

LUC VAN MECHELEN - 1e & 3e Nat. Chateauroux 13.096 jaarse

Luc Van Mechelen

Luc Van Mechelen bekroonde een fantastische Chateauroux met 1e en 3e nationaal bij de jaarse en de snelste van alle 21.171 duiven!

KRIS VAN MASSENHOVEN - 1e Nat. Chateauroux 8075 oude

Kris Van Massenhoven

Kris Van Massenhoven is geen onbekende naam in duivenminnend België. Met de winst op Chateauroux bij de oude duiven, haalt hij nu ook zijn eerste nationale overwinning binnen!

Seiten

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.