Libourne

PHILIPPE DOBBELAERE - 1e Nat. Libourne 4356 jaarse

Philippe Dobbelaere

Voor het zwaardere werk dit weekend moesten we  bij Philippe Dobbelaere zijn. Hij had tevens de snelste duif van het totale contingent van 8980 Libournevliegers.

YOURI DEBLANC - 1e Nat. Libourne 4624 oude

Youri Deblanc

Voor de nationale winnaaar Libourne oude duiven zetten we koers naar Ronse.

JEAN-PHILIPPE DEGEE - 1e Nat. Libourne 3140 oude

Jean-Philippe Degee

Jean-Philippe Degee was niet alleen winnaar bij de oude duiven, hij had bovendien de snelste van het totale contingent 6025 Libourne-vliegers.

ERIC CNUDDE - 1e Nat. Libourne 2885 jaarse

Eric Cnudde

Eric Cnudde is een fervent fondspeler en vorige zaterdag was een hoogdag voor hem.

FREDDY & JACQUES VANDENHEEDE - 1e Libourne 3.948 jaarse

Freddy & Jacques Vandenheede

Knappe zege van de broers Vandenheede die hun uitgebreid palmares nog meer opsmukken met deze nationale overwinning uit Libourne.

STEVEN VAN DE VELDE - 1e Libourne 3.929 oude

Steven Van de Velde

Steven is een kleine melker die met de natuurmethode de strijd aanbindt op fond en grote fond, met als resultaat de 1e nationaal Libourne oude duiven.

JOS & RUDI QUINTENS – 1e Nat. Libourne 5.149 oude

Jos en Rudi Quintens

Lummen – Jos (79) en Rudi Quintens (54) zijn aan een goed seizoen bezig. Een paar weken geleden kon je in “De Duif” lezen dat ze voor de 4e maal provinciaal Limoges wonnen en datzelfde weekend deden ze er nog 5 regionale overwinningen bij.

Vader en zoon Quintens zijn met nog 2 provinciale palmen uit Brive in totaal aan hun 6e provinciale overwinning toe.

Het volledige artikel las u in De Duif van 6 juli.
Neem nu een abonnement.

MARC & GEERT POLLIN - 1e Nat. Libourne 5020 oude & 1e Nat. Libourne 5890 jaarse

Marc & Geert Pollin (Fotografie: Yellow pigeons)

Snellegem – Marc en Geert Pollin zijn aan een exploot bezig dat maar zelden gezien is in de duivensport. Het begon dit seizoen met de 1e nationaal Montauban tegen 2.129 jaarlingen... het kende een vervolg met de 1e nationaal Saint-Vincent tegen 3.045 oude duiven... en de apotheose kwam er met de 1e nationaal Libourne tegen 5020 oude en de 1e nationaal Libourne tegen 5.890 jaarlingen. Er gingen 14 oude duiven in de mand voor Libourne en daar wint hun 2e getekende... er waren 6 jaarlingen in koers en daar wint hun 1e getekende.

F. & .J. VANDENHEEDE - 1e Nat. Libourne oude + jaarse

Freddy & Jacques Vandenheede

Samen uit, samen thuis. Het is gemakkelijker geschreven dan gedaan. Zeker op een wedstrijd als Libourne afgelopen zaterdag. Eindelijk kregen veel melkers waar ze al maanden om schreeuwen... een echte zomerdag met heldere lucht en wind op de snaveltjes.
Ook Freddy en Jacques Vandenheede zaten op het puntje van hun tuinstoelen te wachten op wat komen zou... hun duiven hadden het knap gedaan op La Souterraine. 5e en 12e nat. met de twee sterjaarlingen op kop en nog een resem andere vroege prijzen.

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.