Argenton

WIM & BERT JANSSENS - 1e Nat. Argenton 8.867 oude

Wim & Bert Wim & Bert

De twee vrolijke en sympathieke broers Wim (37) en Bert (39) zijn groentjes in het vak maar pakken nu de nationale winst op én hebben de snelste van alle 20.051 Argentonvliegers!

HERMANS-BONNE - 1e Nat. Argenton 11.184 jaarse

Hermans-Bonne - Wim Bonné

Wim Bonné weet ons te vertellen dat ze de laatste vijf jaar telkens een provinciale palm konden winnen op een nationale vlucht. Nationaal winnen was echter nog nooit eerder gebeurd. 

TEAM HOOYMANS.BE - 1e Nat. Argenton 16.547 oude

Gregory Bekaert en Jan Hooymans van Team Hooymans.BE

Team Hooymans.be... zij kwamen, zij zagen en zij wonnen met verve deze nationale vlucht uit Argenton in de reeks van de oude. Met voorsprong, tegen verwachting, waren ze eveneens de snelste van 34.249 duiven!

LEO & GERRY DOCKX - 1e Nat. Argenton 17.673 jaarse

Leo & Gerry Dockx

De hele familie Dockx is betrokken bij de duivenhobby. Ze doen het met overgave en als ze dan af en toe nog eens een weekend als dit mogen beleven, geeft dat een hoop extra energie!

Veulemans-Perilleux - 1e en 2e Nat. Argenton 18.837 jonge

Veulemans-Perilleux

De voorlaatste nationale vlucht van het zware duivenjaar 2023, Argenton, kende een vlot verloop. Voor de succesvolle tandem Veulemans-Perilleux werd deze concours hét orgelpunt: 1e én 2e nationaal en dit tegen 18.837 jonge duiven!

INGRID HUYGENS - 1e Prov. Argenton 4149 jonge

Ingrid Huygens

Een, notabene rasechte Limburgse, vrouw die meer dan haar mannetje staat in de duivenwereld, dit geflankeerd door partner Bruno Messiaen. Maak kennis met Ingrid Huygens, afkomstig uit de groene long van ons klein landje...

ANDRE ROODHOOFT - 1e Nat. Argenton 3990 oude

Andre Roodhooft

Andre Roodhooft voorstellen is overbodig. Toen hij in Antwerpen letterlijk alles ontelbare keren had gewonnen maakte Andre van de nationaals zijn nieuwe uitdaging. Nu wint hij nationaal Argenton bij de oude en is ook de snelste van alle 22.827 duiven.

GREGORY TALLIEU - Argenton 14.174 jaarse

Gregory Tallieu

De 32-jarige Gregory won nationaal Argenton bij de jaarse maar had ook de snelste van alle 22.951 duiven.

ALDO NIHOUL - 1e Nat. Argenton 8777 oude

Aldo Nihoul

Aldobrand “Aldo” Nihoul is de liefhebber die zaterdag de 1e nationaal pakte op Argenton oude en dit met zijn eerste getekende!

KENNY HOLLANDERS - 1e Nat. Argenton 15.210 jaarse

Kenny Hollanders

Goud tegen 15.120 jaarlingen én de snelste van het ganse konvooi van 26.505 vliegers voor de eerste nationale winst van Kenny Hollanders.

页面

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.