Chateauroux

EDDY & MAARTEN LEUTENEZ - 1e Nat. Chateauroux 13.852 jonge

Eddy & Maarten Leutenez

Nog één goede uitslag, nog een keer knallen, vroeg arriveren. De 041/23 torpedeerde alles en iedereen, nationale winst bij de jonge duiven en snelste van het ganse pak van 16.183 duiven.

TEAM HOOYMANS WVL - 1e Nat. Chateauroux 2331 oude

Team Hooymans WVL

Na de breuk met zijn voorgaande verzorger moest Jan Hooymans op zoek naar een opvolger. Vele spontane sollicitaties vielen bij Jan in de bus en uiteindelijk viel zijn oog op een jonge, fanatieke, sterk spelende West-Vlaming, Kristof Verstraete. 

LUC VAN MECHELEN - 1e & 3e Nat. Chateauroux 13.096 jaarse

Luc Van Mechelen

Luc Van Mechelen bekroonde een fantastische Chateauroux met 1e en 3e nationaal bij de jaarse en de snelste van alle 21.171 duiven!

KRIS VAN MASSENHOVEN - 1e Nat. Chateauroux 8075 oude

Kris Van Massenhoven

Kris Van Massenhoven is geen onbekende naam in duivenminnend België. Met de winst op Chateauroux bij de oude duiven, haalt hij nu ook zijn eerste nationale overwinning binnen!

THEO WEYTJENS - 1e & 2e Nat. Chateauroux 17.081 jonge

Theo Weytjens

Afgelopen weekend speelde hij zich opnieuw in de kijker met een fantastische dubbelslag op de afsluitende nationale wedstrijd met de snelste twee duiven van alle 19.017 Chateaurouxvliegers!

OLIVIER POUSSART - 1e Nat. Chateauroux 1936 oude

Olivier Poussart

Olivier is schrijnwerker van beroep maar hij is bovenal een uitstekende duivenmelker. Zijn naam komt steevast voor bij de eerste aanmeldingen van de nationale wedstrijden op de grote halve fond.

JOHAN DE BELSER - 1e Nat. Chateauroux 5720 jaarse

Johan De Belser

Johan De Belser heeft al een spetterende carrière achter de rug met o.a. tien provinciale zeges. Daar komt nu de 1e Nationaal Chateauroux bij de jaarse bij, tevens snelste van 9723 duiven.

LUC DE LAERE - 1e Nat. Chateauroux 4003 oude

Luc De Laere

Luc De Laere werd de meer dan verdiende nationale winnaar op Chatearoux bij de oude en zijn "Armin" is daarnaast ook nog (voorlopig) 1e Nat. Asduif grote halve fond oude KBDB 2022!

GEBR. HERBOTS - 1e Nat. Chateauroux 18.741 jonge

Gebr. Jo en Raf Herbots

Het voorbije weekend wapperde de nationale driekleur enthousiast boven de duivenranch van de broers Jo en Raf Herbots, die tevens de snelste hadden van alle 21.137 Chateaurouxvliegers.

JAAK KONINX - 1e Nat. Chateauroux 2396 oude

Jaak Koninx

Het was een droom van Jaak Koninkx om ooit een nationale wedstrijd te winnen en die droom ging vorig weekend in vervulling...

页面

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.