Blois

ERIC CAMPHIJN - 1e Prov. Blois 3441 jonge

Eric Camphijn

Via de E19, de ring rond Brussel en de E40 zochten we de Oost-Vlaamse provinciale winnaar Blois jonge duiven in “de oudste, de stoutste en de wijste der steden”.

VANDEN EYNDE-DE NYN - 1e Prov. Blois 2258 jonge

Tony Vanden Eynde en Ilse De Nyn

Tony Vanden Eynde en Ilse De Nyn vormen sinds dit jaar een nieuwe tanden en op hun eerste provinciale wedstrijd was het gelijk raak!

BART VERBEEK - 1e Prov. Blois 2923 jonge

Bart Verbeek

Door een geplande vakantie en de herschikking van de nationale kalender kan Bart niet deelnemen aan Chateauroux, maar deze overwinning is een magnifieke afsluiter van zijn seizoen.

DERWA-LUXEM - Outstanding op Blois

Albert Derwa-Luxem

Afgelopen weekeinde was de tandem Derwa-Luxem, Herent, outstanding op de provinciale Blois Vlaams-Brabant. 

GASTON VAN DE WOUWER - Kaasboerfamilie begeestert de wereld

Gaston is de man die met zijn Kaasboer naam maakte in alle continenten. Dat komt niet zomaar aanwaaien. Maar de horizon van Gaston is veel ruimer dan alleen duiven.

GEERT VRANKEN - 1e Interprov. Blois 4.962 jonge

Geert Vranken

Na een paar jaar onderbreking ging Geert Vranken in 2013 opnieuw van start in de duivensport. Deze interprovinciale zege uit Blois wordt ongetwijfeld de blikvanger van het palmares.

FRANS MARIS - 1e & 2e Interprov. Blois 907 oude

Frans Maris

De kolonie Frans Maris heeft 30 à 40 jaar alleen op de snelheid gespeeld. Zo’n 3 à 4 jaar geleden werd de overstap gemaakt naar de grote halve fond en niet zonder succes mag er gezegd worden.

VAN EYNDE-GOOVAERTS – snelste 3743 jaarse Interprov. Blois

Van Eynde-Goovaerts

Putte – Deze tandem wordt gevormd door Marc Van Eynde (56) en Jozef Goovaerts (54). Marc is bediende bij KBC en Jozef werkt bij autobusbouwer Van Hool. Reeds vele jaren zijn ze een succesvol duo dat bij het seizoenbegin meestal op de afspraak is. De laatste jaren smukten ze hun palmares op met een 10-tal provinciale overwinningen en in 2014 wonnen ze ook nog de 1e Interprovinciaal Vierzon. Interprovinciaal Blois was dan ook een kolfje naar hun hand.

HOWARD - DE DONDER - 1e Interprov. Blois 1169 oude

Howard- De Donder

Nukerke – Een deelgemeente van Maarkedal... volop in de Vlaamse Ardennen... waar vermetele joggers en fietsers bij deze tropische temperaturen schaduw zoeken in de nog talrijke bossen. Eventjes rustpauze op het nationale front en dan maar op zoek naar de winnaars van Interprovinciaal Blois. De winnaars van beide reeksen wonen slechts op een boogscheut van elkaar.

DE GROOTE - DELAPIERRE - 1e Interprov. Blois 3425 jonge

DE GROOTE - DELAPIERRE

Kluisbergen - Winnaar Interprovinciaal Blois... en zeg maar blikvanger op de uitslag... is zonder meer Filip De Groote (45). Tegen een respectabel aantal jonge duiven nam hij toch maar eventjes de 1e, 2e, 4e, 6e plaats van 14 ingekorfde duiven voor zijn rekening. Jong... dynamisch... en zeer gedreven kun je hem zeker noemen.

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.