VERKIEZINGEN KBDB ANTWERPEN - "Nieuwe ploeg" zegt vertrouwen op in De Winter en Oorts

Onderwerp: 

KBDB VerkiezingenOp een speciale vergadering dinsdagavond 30 januari hebben de nieuw verkozen Antwerpse bestuurders Alfons Bruurs, Pascal Bodengien, Marc Huybregts en Guido Van Vlierberghe het vertrouwen in medebestuurders Juliaan De Winter en Jozef Oorts opgezegd.

Eén van de redenen was uiteraard de stemming van 17 januari (het oude Antwerpse bestuur stemde niet voor de schorsing van Schreel & co en Oost-Vlaanderen weigerde daarom pertinent met hen samen te werken), doch ook het feit dat men (deels) niet meewilde met de ideeën van de nieuwe ploeg.

Afgelopen donderdag is daarom een aangetekende brief naar Halle gestuurd met de mededeling dat er een herschikking in het Antwerpse bestuur zal plaatsvinden. Dit houdt in dat Alfons Bruurs voorzitter wordt, Pascal Bodengien ondervoorzitter en Marc Huybregts secretaris. Men wacht nog op een reactie van de KBDB hieromtrent.

Indien dhr. Bruurs een nationaal mandaat (ondervoorzitter of secretaris) krijgt, wordt Pascal Bodengien de nieuwe Antwerpse voorzitter. Guido Van Vlierberghe zal de Antwerpse afgevaardigde in het Sportcomité worden.

Auteur: 

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.