Nederlandse liefhebbers bieden petitie "Red de Postduivensport" aan

Onderwerp: 

Vandaag werd de petitie "Red De Postduivensport" aangeboden aan de Tweede Kamer in Den Haag en aan het bestuur van de NPO.

"Op 19 juni jl. was het dan zover.
Deze dag hebben wij de Petitie "Red de Postduivensport" aangeboden aan de Tweede Kamer en het bestuur van de NPO.
Naar deze dag hebben we lang uitgekeken en diverse mensen hebben hier hard aan gewerkt om het gewenste resultaat te behalen.
Een kleine 7000 handtekeningen zijn verzameld en dit is een prachtige prestatie. Uiteraard had ik gehoopt dat het iets meer zou zijn, maar we hebben alles eruit gehaald wat erin zat met dit als resultaat. Knappe prestatie!!
Hiermee hebben we twee organisaties aan elkaar gekoppeld die ervoor moeten staan om de postduivensport, qua problematiek, te redden.
Ze zijn gevraagd de dialoog aan te gaan met alle betrokken partijen om de wet- en regelgeving aan te passen zodat de problemen op den duur opgelost gaan worden.
Uiteraard hopen wij dat de gesprekken snel op gang zullen komen en dit gaat leiden tot een mooie toekomst voor de postduivensport, zonder nog meer problemen met de roofvogels."
Vincent Hoogerwerf

aanbieden petitie aan voorzitter NPO
De petitie wordt aangeboden aan de voorzitter NPO. V.l.n.r.: Andre van de Wiel, Jacob Poortvliet, Vincent Hoogerwerf, Maurice van der Kruk (voorzitter NPO), Jan Verstegen en Ton Geitenbeek.

Aanbieden petitie aan Tweede Kamer
Vincent Hoogerwerf, bezieler van de petitie, overhandigt de petitie aan mevrouw A. Kuiken (voorzitter commissie van Landbouw, Natuur en Veiligheid) in Den Haag.

Auteur: 

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.