Mathieu De Clippel overleden

Liefhebber: 

Onderwerp: 

Mathieu De Clippel

Tijdens de nacht van 4 op 5 januari is Mathieu thuis in Herzele overleden op de leeftijd van 61 jaar. 

In maart 2019 kreeg Mathieu te horen dat hij aan een slopende ziekte leed.
Steeds trok hij zich op aan zijn duifjes en aan de steun van familie en vrienden. 
In het begin leken de behandelingen aan te slaan, doch ruim een half jaar later werd duidelijk dat de strijd niet te winnen was. 

Na werkzaam te zijn geweest voor Dossche en Cerafin werd, na de overname door Versele-Laga, Mathieu daar senior product manager duif en paard en was hij het aanspreekpunt van Versele-Laga in de duivenwereld.
Als duivenliefhebber begreep hij de noden en wensen van de melkers van klein tot groot, en zijn vakkennis stelde hem in staat om hen steeds van goede raad te voorzien. 
Tien jaar lang (2008-2017) was hij de drijvende kracht achter de populaire one loft race Belgian Master, waar hij samen met Wim Boddaert instond voor een perfecte organisatie. De VZW Vriendenring Duivensport (Versele-Laga, Herbots en De Duif) had zich geen betere leider kunnen dromen. 
Uiteraard was Mathieu een graag geziene gast op de Gouden Duif-viering waar hij hoofdsponsor Versele-Laga vertegenwoordigde en waar op zijn voorspraak de Gouden Duif Junior steeds extra gesponsord werd. 

In al die jaren hebben wij met heel veel plezier met Mathieu samengewerkt, en hadden wij steeds veel respect voor de manier waarop hij alles op een positieve manier benaderde. 

De uitvaartplechtigheid vindt plaats op zaterdag 11 januari om 11u30 in de parochiekerk van Herzele.

Onze oprechte gevoelens van medeleven gaan uit naar de zonen van Mathieu, zijn verdere familie en de vrienden/collega's van Versele-Laga. 
Mathieu, we zullen je niet vergeten, adieu! 
Jan & Rik

Overlijdensbericht Mathieu De Clippel
(klik op de afbeelding voor een vergroting)

Auteur: 

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.