KBDB: Schreel, Verkinderen, De Keyser 6 jaar geschorst, Matton 3 jaar geschorst

Onderwerp: 

KBDB

Op de Nationale vergadering van deze (voor)middag werd uiteindelijk door de mandatarissen besloten tot schorsing van de heren Schreel, Verkinderen, De Keyser en Matton.
Het provinciaal bestuur West-Vlaanderen wordt door hen verantwoordelijk gehouden voor wat er in de provincie gebeurt, dus ook voor de fraude met valse leden en stembrieven.

De heren Schreel, Verkinderen en De Keyser werden voor 6 jaar geschorst voor bestuurlijke functies, de heer Matton voor 3 jaar.
Dit met 14 stemmen voor en 5 stemmen tegen schorsing. De tegenstemmers : heel Antwerpen stemde tegen schorsing (Van Elsacker, Oorts, De Winter en Van de Velde) en ook dhr. Nuel (Oost-Vlaanderen).
Nieuwe verkiezingen worden uitgeschreven enkel in West-Vlaanderen. 2745 West-Vlaamse leden gaan in de nieuwe verkiezingen mogen stemmen.

Voorlopig neemt de Nationale Raad van Beheer en Bestuur de taken van het provinciaal bestuur West-Vlaanderen over tot na de verkiezingen.
De taak van voorzitter Nationaal Sport Comité wordt uitgevoerd door dhr. Goulem, tweede nationale vice voorzitter en dit tot einde mandaat.
Later meer.

Auteur: 

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.