Vlaeminck Hugo

HUGO VLAEMINCK - 1e Nat. Kampioen Grote halve fond oude

Hugo en Winny Vlaeminck

Voor Hugo Vlaeminck werd 2016 andermaal een superjaar met 1 provinciale overwinning, 1e Nat. Kampioen Grote Halve Fond Oude KBDB, 1e Algemeen Provinciaal Kampioen KBDB Oost-Vlaanderen en 1 gouden, 1 zilveren en 2 bronzen ringen.

PROV. KAMPIOENSCHAPPEN OOST-VLAANDEREN - Voorlopige uitslag

Hugo Vlaeminck

De PE Oost-Vlaanderen heeft vandaag de resultaten van de provinciale kampioenschappen bekendgemaakt. / The "PE Oost-Vlaanderen" has published the results of their provincial championships today.

HUGO VLAEMINCK - 1e Nat. Kampioen Grote halve fond Jaarse

Hugo en Winnie Vlaeminck

Rupelmonde – Een naam die voor zichzelf spreekt... de plaats waar de Rupel in de Schelde uitmondt. Tegenwoordig is Rupelmonde een rustig dorpje, dat meer dan gewone aandacht geniet van vele toeristen. Deze voelen zich aangetrokken door de alom aanwezige historische sfeer.

HUGO VLAEMINCK - 1e Nat. Chateauroux 20.163 jaarse

Winny en Hugo Vlaeminck bekroonden een knappe totaalprestatie met de 1e Nat. Chateauroux tegen 20.163 jaarse !

Rupelmonde - Na een schitterende carrière op vitesse en halve fond heeft het amper twee jaar geduurd voor Hugo Vlaeminck om de oppergaai af te schieten op de grote halve fond. Nat. Chateauroux 2013 was voor hem de ideale wedstrijd en zijn blauwe “Nationaal” B12/4038406 kaapte met veel panache de nationale overwinning weg tegen 20.163 jaarlingen. Maar we mogen zeker de totaalprestatie van zijn vliegploeg niet vergeten !

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.