Mike

T. KOELE & ZOON - 1e, 2e en 3e Internat. Barcelona 17.109 d.

Tijmen en Willem Koele

Tijmen en Willem Koele wonnen de mooiste tiercé die er in duivenland te winnen valt: 1, 2 en 3 Internationaal Barcelona!

BART & NANCE VAN OECKEL - 1e Nat. Limoges 6889 oude

Bart en Nance Van Oeckel

Dat niemand nog afkomt dat duivensport niet spannend is. Limoges werd gewonnen in de spurt. Natuurlijk was het met 700 km geen sprintvlucht, het was dan ook meer een sprint bergop, Tadej tegen Remco, hard tegen hard...

JEAN GOOSSE - 1e Nat. Valence 2642 oude

Jean Goosse

Engreux, een favoriete vakantiebestemming. Je kan hier echter meer dan wandelen, kajakken en everzwijnen spotten. Jean Goosse bewijst dat je hier ook met de duiven kan spelen.

LOIC DELBROECK - 1e Nat. Agen 6435 oude

Loic Delbroeck

In deze uithoek van het Waalse land werd vrijdagavond Agen bij de oude gewonnen. Op het hok van Loïc Delbroeck arriveerde “Kargo” om 19:31:07u en met 1.129,58 m/m was hij zo de snelste oude duif van de lossing.

MEES VAN GINKEL - 1e Internat. Agen oude

Team Van Ginkel

In de Gelderse Vallei (N) werd afgelopen weekend Agen oude duiven gewonnen op het hok van Mees van Ginkel. Hij had bovendien de snelste van de hele internationale lossing bestaande uit 31.254 duiven.

WIM & BERT JANSSENS - 1e Nat. Argenton 8.867 oude

Wim & Bert Wim & Bert

De twee vrolijke en sympathieke broers Wim (37) en Bert (39) zijn groentjes in het vak maar pakken nu de nationale winst op én hebben de snelste van alle 20.051 Argentonvliegers!

JAN VAN GILS - 1e Internat. Pau 13.130 oude

Jan van Gils

In het noordwesten van Noord-Brabant (N) op 1003 km van Pau, op het hok van Jan van Gils, arriveerde maandagochtend om 5:59 u de snelste duif van heel de (internationale) lossing, “Goudmijntje”.

TEAM BAETENS 1e Nat. Sancoins 9753 oude en 1e Nat. Sancoins 12.958 jaarse

Ivan Baetens

Ivan moet afgelopen jaar wel heel braaf geweest zijn en gelukkig heeft Ivan twee schoenen want de Sint had twee cadeautjes bij: twee nationale overwinningen. Bestaat er een mooier cadeau voor een duivenmelker? 

TEAM HOOYMANS WVL - 1e Nat. Tulle 5751 jaarse

Kristof Verstraete van Team Hooymans WVL

Kristof Verstraete ging dit weekend op Tulle met de nationale palm bij de jaarlingen aan de haal. En natuurlijk krijgt hij als Team Hooymans WVL topduiven uit Kerkdriel om mee te spelen, maar dan moet je het nog wel doen.

GUIDO & TOM DE RIJCK - 1e Nat. Pau 3368 oude

Guido en Tom De Rijck

Lier, de Pallietersstad, ooit het hart van het mondiale duivenspel. De grote tijden zijn echter gepasseerd en het is allemaal veel minder nu. Net daarom is het mooi dat de winnaar van een absolute klassieker in de duivensport nog eens uit Lier komt.

页面

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.