WILLEM DE BRUIJN - 79 jonge duiven 2019

Publieke verkoop van 79 streng geselecteerde jonge duiven 2019 (kweekklaar)

“Vele jaren aan de top geeft heel veel voldoening. 
Dat blijft niet onopgemerkt, waardoor er veel belangstelling is voor duiven van mijn hok. Vooral ook door toedoen van de successen met mijn duiven of afstammelingen daarvan op andermans hokken in binnen- en buitenland. Zoveel belangstelling, dat het voor mij onmogelijk is geworden iedereen te ontvangen.
Ik ben dan ook blij, dat “De Duif” opnieuw bereid is een zaalverkoop te organiseren van een ronde uitgeruide zomerjongen, die speciaal daarvoor gekweekt en geselecteerd zijn. Niet alleen voor de mensen, die graag een duif van mijn hok aan willen schaffen. Maar vooral ook voor de mensen, die graag eens duiven van mij willen keuren om een indruk te kunnen krijgen hoe de huidige top 10 nationale asduiven en top 10 duiven op de NPO-vluchten eruit zien en aanvoelen.
Hoewel ik mijn uiterste best heb gedaan een waardevolle collectie uit mijn beste kweekduiven aan te bieden, weet ik als geen ander, dat het allemaal geen kampioenen kunnen zijn. Vast staat wel, dat ze allemaal de juiste genen hebben om ook weer top 10 duiven voort te kunnen brengen.
Immers wat er niet inzit kan er ook niet uitkomen.
Ik wens u hoe dan ook een prachtige dag en veel succes met eventuele aankoop.”
Willem de Bruijn

Voor meer informatie en kooporders:
Rik Hermans - tel. +32 498 505 737 - e-mail 

Delen

Delen

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.