WILLEM DE BRUIJN - 75 jonge duiven

Willem de Bruijn auction
Lees hier het verslag van de veiling / Report of the auction

Een bewezen goudader... beter wordt het niet!

Publieke verkoop van 75 streng geselecteerde jonge duiven 2017 (grotendeels kweekklaar)

“Het is al weer 30 jaar geleden, 1987 om precies te zijn, dat ik voor het eerst Generaal Kampioen werd in de Kring Gouda. Vanaf toen werd de weg omhoog ingezet tot ik op het allerhoogste nationale niveau stond en ik meen te mogen zeggen, dat ik daar nu ook al vele jaren sta. Uiteraard zijn de successen mij niet aan komen waaien, het betekende hard werken voor mijn hobby naast een volledige baan als praktiserend tandarts.
Vanaf september ben ik met pensioen zodat ik eindelijk volop tijd krijg om van mijn hobby te genieten. Veel vrienden en kennissen hebben hun prestatiepeil door toedoen van duiven van mijn hok kunnen verhogen, met als gevolg een steeds grotere vraag naar duiven. 
In feite te veel om al die aanvragers te ontvangen en persoonlijk te bedienen.
Daarom heb ik, in samenspraak met Sportblad De Duif, besloten weer een prachtige selectie uitgeruide zomerjongen te koop aan te bieden. Hoewel ik mijn uiterste best doe de beste kwaliteit te leveren, besef ik ook, dat het niet allemaal superduiven kunnen zijn.
Wat wel zeker is, dat alle te koop aangeboden duiven zonder uitzondering de juiste genen en potentie hebben om net als de ouders en voorouders, top tien nationale asduiven te kunnen voortbrengen.
Ik nodig alle liefhebbers uit, persoonlijk de duiven in handen te nemen en te beoordelen. Dan zal duidelijk worden hoe het kan, dat op mijn hok jaarlijks zo veel asduiven en kopvliegers in groot verband geboren worden.
Iedereen is vrij te beslissen of hij wel of niet zal kopen, maar door het in handen nemen van de duiven zal u voelen en ervaren hoe huidige topduiven er uit zien en dat zal velen een boost geven in het beleven van zijn hobby.
Betere duiven dan op deze verkoop kan ik u niet bieden, ik dank u voor de belangstelling en wens de kopers veel succes.”
Willem de Bruijn

Lees meer over Willem de Bruijn

Voor meer informatie en kooporders:
Jan Hermans, tel +31 40 22 15575, e-mail
of Rik Hermans, tel. +32 498 505 737, e-mail 


Auction catalogue / Verkooplijst

Delen

Delen

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.