FRANK PUNT - Totale verkoop

De verslagenheid was enorm na het overlijden van Frank. Donderdagavond 10 augustus na de inkorving van Chateauroux zaten de vrienden aan tafel, samen frieten eten en over duiven praten... twee dagen later sloeg het nieuws in als een bom. Frank was gestorven in zijn slaap, de verslagenheid in Turnhout en omstreken was gigantisch... 61 Jaar, op brugpensioen, bezig aan een geweldig duivenseizoen én enkele weken voordien pas grootvader geworden... hoe onrechtvaardig kan het leven zijn ?
Frank stond in pole position in het Algemeen Kampioenschap 2017 van de Turnhoutse Fondvrienden, hij was de trotse eigenaar van verschillende duiven die gemakkelijk vroeg vliegen, een homogene stam. De ambitie was groot, maar Frank wilde nog meer. Hij klopte aan bij nationale toppers als Gino Clicque en Kristof Mortelmans. 
In de verkoop 6 rechtstreekse Gino Clicque en 7 rechtstreekse Kristof Mortelmans, duiven van 2015 en 2016, in de fleur van hun leven... al durven we dit bijna niet schrijven.

Bol van ambitie

Frank zat nog vol duivenplannen. Hij investeerde in het beste van Gino Clicque en Kristof Mortelmans. Beste van beste in de verkoop (7 rechtstreekse Mortelmans, 6 rechtstreekse Clicque).
Kristof Mortelmans is de coming man op de fond, gestart in 2012 en nu al de sensatie in de fondkampioenschappen KBDB: 2e nat kamp. fond jaarlingen 2015, 1e nat. asduif grote fond 2016, 2e nat kamp fond jaarlingen 2017.
Gino Clicque is een wereldnaam. 1e nat. asduif KBDB 2013 met “Golden Prince”, in het voorjaar van 2017 werd “Golden Prince” verkocht voor €360.000. Iedereen dacht dat Gino een adempauze zou inlassen maar in 2017 was hij al terug van nooit weggeweest... Zijn jaarlingenteam was het beste van het land, bekroond met 1e nat asduif fond jaarlingen KBDB 2017.
Bart en Nance Van Oeckel kennen ook een topjaar. Op hun nieuwe hokken winnen zij niet minder dan 6 eerste provinciaals. Van hun hok komt “Witpenneke Diamant” k. 60. 
Zo gaat het in Turnhout. De besten geven elkaar uit de beste.

Delen

Delen

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.