Derwa Albert

ALBERT & FRANCINE DERWA-LUXEM - Gouden Duif-winnaar Belgie 2022

Albert Derwa en Francine

De Gouden Duif 2022 is er eentje om in gulden letters bij te schrijven in het grootboek der duivengeschiedenis: Albert en Francine Derwa-Luxem.

ALBERT DERWA - 1e Nationaal Kampioen Grote halve fond oude en jaarse 2020

Albert Derwa

"Maar het is het gevoel. Ik ga dat woord vandaag nog een paar keer gebruiken ... Ik ben iedere dag een andere melker." Een openhartig gesprek met Albert Derwa, Nationaal kampioen grote hafe oude en jaarse.

ALBERT DERWA-LUXEM - 1e Nat. Argenton 4606 oude en snelste van 27.892 d.

Albert Derwa

Albert Derwa, de grootmeester uit Herent, heeft afgelopen weekend nog eens uitgepakt zoals we dat van hem stilaan gewoon zijn...

ALBERT DERWA - Een fantastisch seizoen 2019

Albert Derwa

Het is altijd een verademing om Albert Derwa’s relaas te horen over zijn voorbije seizoen. Geen uitgesponnen verhalen die de zaken imposanter willen voorstellen dan ze in feite zijn of die enkele missers willen verdoezelen. Gewoon de cijfers op de man af en zo is het en niet anders...

ALBERT DERWA - Klein in aantal, groot in daden

Albert Derwa

Parvus numero, magnus merito: klein in aantal, groot in daden! Albert maakte in 2018 fenomenale uitslagen met als orgelpunt een nationale overwinning op Argenton en daarnaast nog twee olympiadeduiven.

ALBERT & FRANCINE DERWA - 1e Nat. Argenton 3319 oude

Albert en Francine Derwa

Ook dit seizoen staat er geen maat op het verpletterende spel van de kleine grootmeester uit Herent. Na zijn magnifieke reeks van 1, 2, 4, 5, 6, 7, 8, 9 enz. op provinciaal Le Mans van vorig weekeinde, won hij deze week nationaal Argenton.

DERWA-LUXEM - Outstanding op Blois

Albert Derwa-Luxem

Afgelopen weekeinde was de tandem Derwa-Luxem, Herent, outstanding op de provinciale Blois Vlaams-Brabant. 

DERWA-LUXEM - 1-2-3-6 enz. Interprov. Bourges 498 oude

Albert en France Derwa-Luxem

Afgelopen weekend werd het opnieuw een knaller voor de tandem Derwa-Luxem. De euforie naar aanleiding van de provinciale zege uit Blois en de superprestatie van “Mon Amie” was amper verdwenen of Albert Derwa pakte opnieuw uit met een prestatie om “u” tegen te zeggen.

ALBERT DERWA - Sterk werk

Albert en Francine Derwa

De duiven van Albert Derwa vlogen afgelopen weekend een sterk resultaat bijeen!

ALBERT DERWA - 1-8-9-10e Prov. Vierzon 2258 jaarse

Albert en Francine Derwa

Albert Derwa, met amper 6 oude en 9 jaarse duivinnen is hij één van de kleinen qua aantallen maar zeker niet qua prestaties. Hij korfde dit weekend  zijn hele ploeg in op de grote hafo en boekte een zelden gezien resultaat.

Seiten

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.