KC

SAM BOSTOEN - 1e Nationale Asduif fond jaarse 2023

Sam Bostoen

Sam Bostoen uit het Oost-Vlaamse Adegem wint dit jaar niet alleen een 1e nationale asduiftitel, maar is ook 2e Nationaal Kampioen fond jaarlingen!

MAARTEN DE BOE - 1e Nationale Asduif Zware fond oude 2023

Maarten De Boe

Met een ploegje tweejarige duiven verbaast Maarten De Boe de Belgische duivensport. Op twee jaar tijd van ‘zero’ naar ‘hero’. Hoe doe je dat?

TEAM DE MEYER-BODDAERT - 3e Nationaal kampioen fond oude 2023

Team De Meyer-Boddaert

Enkele jaren terug sloegen de families De Meyer en Boddaert de handen ineen, en die samenwerking levert vanaf het prille begin prachtige resultaten op!

JOOST DE SMEYTER - 2e Nat. Barcelona & 10e Nat. Perpignan

Joost De Smeyter-Restiaen

Joost De Smeyter behaalde in 2023 andermaal prachtige resultaten op Barcelona en Perpignan. Met wonderduivin “Garcia” heeft hij daarnaast de 2e beste Barcelonaduif van België over 3 jaar (en tevens kandidaat Olympiade Maastricht) op zijn hok!

MARIUSZ SOROKOSZ - 1e Internat. Narbonne jaarse

Mariusz Sorokosz

Mariusz Sorokosz won internationaal Narbonne bij de jaarlingen, ook goed voor de winst tegen 6100 jaarse duiven nationaal. 

MARC DESPLENTER - 1e Nat. Barcelona 6533 d.

Marc Desplenter

Het duurde lang, heel lang tot de eerste duiven België bereikten. De duisternis begon stilaan zijn werk te doen en de twijfel om te klokken in België werd groter met de minuut...

CHRISTOPHE NOTTEBAERT - 1e Nat. Argenton 17.210 jaarse

Christophe Nottebaert

Christophe Nottebaert uit het Waalse Templeuve wint niet alleen Argenton bij de jaarse, maar heeft ook de snelste van alle 30.313 duiven.

JOOST DE SMEYTER - Enkel de top is hoog genoeg

Joost De Smeyter-Restiaen

Schuilt er ook een beetje Mathieu van der Poel, Wout Van Aert, Tadej Pogacar, Bas Tietema en José De Cauwer in onze duiventoppers? We doen een poging. We toverden met Joost De Smeyter een wit konijn uit onze hoed en maken er een alles behalve wetenschappelijke studie van. 

MARC & GEERT POLLIN - 1e Nationaal Kampioen Fond jaarse 2022

Marc & Geert Pollin

Marc en Geert Pollin bekroonden een schitterend seizoen met goud en zilver in de nationale kampioenschappen: 1e Nat. Kampioen Fond jaarse en 2e Nat. Kampioen Zware fond oude!

EDDY CARDON - 1e Nationaal Kampioen Zware fond oude 2022

Eddy Cardon

We gingen op bezoek bij een kersverse nationaal kampioen op de zware fond, Eddy Cardon. Behoorde Eddy tot het kransje favorieten? Oordeel vooral zelf, we pennen het kampioenenjaar 2022 graag voor jullie neer...

Seiten

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.