Pau

JAN VAN GILS - 1e Internat. Pau 13.130 oude

Jan van Gils

In het noordwesten van Noord-Brabant (N) op 1003 km van Pau, op het hok van Jan van Gils, arriveerde maandagochtend om 5:59 u de snelste duif van heel de (internationale) lossing, “Goudmijntje”.

GUIDO & TOM DE RIJCK - 1e Nat. Pau 3368 oude

Guido en Tom De Rijck

Lier, de Pallietersstad, ooit het hart van het mondiale duivenspel. De grote tijden zijn echter gepasseerd en het is allemaal veel minder nu. Net daarom is het mooi dat de winnaar van een absolute klassieker in de duivensport nog eens uit Lier komt.

AD FORTUIN - 1e Internat. Pau 12.631 d.

Ad Fortuin

Voor Ad kan het nieuwe vliegseizoen al niet meer stuk. Om de eerste marathonvlucht voor Nederland al meteen te openen met een nationale en internationale overwinning, daar kan men alleen maar dromen.

WERNER VANSTEELANT - 1e Nat. Pau 3080 oude

Werner Vansteelant

Werner had drie duiven in de mand voor Pau. Zijn eerste getekende werd de snelste Pauduif van gans België.

JEAN MARIE MARCHAL - 1e Nat. Pau-Bordeaux 3734 oude

Jean Marie Marchal

Jean Marie houdt vast aan zijn principes en dat legt hem zeker geen windeieren. Een knappe prestatie van deze minikolonie uit Luxemburg!

ERNST & SÖHNE - 1. Internat. Pau-Bordeaux 15.536 Tb.

Ernst & Söhne

Die Siegerin hat an herausragenden Preisen 2021 schon den 90. Nat. von Pau und den 138. Nat. von St. Vincent gewonnen und und jetzt krönt sie mit dem 1. Internat. von Bordeaux ihre erfolgreiche Laufbahn!

ERNST & ZONEN - 1e Internat. Pau-Bordeaux 15.536 d.

Ernst & Söhne

De internationale winnares vloog in 2021 ook al fantastisch met 90e Nat. Pau en 138e Nat. St. Vincent, en nu zet ze de kroon op het werk met de internationale overwinning!

JEAN-JACQUES DIMANCHE - 1e Internat. Pau (Mont-de-Marsan) 14.246 oude

Jean-Jacques Dimanche

Alle vier deelnemende landen waren vertegenwoordigd in de top vijf van de uitslag, de internationale winst ging naar Jean-Jacques Dimanche in het hart van de Champagnestreek.

SAMUEL FLASSE - 1e Nat. Pau (Mont-de-Marsan) 3600 oude

Samuel Flasse

Het voorbije weekeinde kwam Audregnies in beeld op de eerste internationale wedstrijd van het seizoen uit Pau. Samuel Flasse werd de nationale winnaar België tegen 3.600 oude duiven.

HARRIE KALTER - 1e Internat. Pau 13.176 d.

Harrie Kalter

Harrie droomde er jarenlang van om eens een 1e nationaal te winnen. Met Pau kwam deze droom nu uit en zelfs meer dan dat...!

页面

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.