Ongezien succes voor veiling Willem de Bruijn

Liefhebber: 

Onderwerp: 

Veiling Willem de Bruijn 2022

Vandaag liep de online veiling van Willem de Bruijn af, echter door technische problemen werd in overleg met Willem (noodgedwongen) besloten om net voor het einde van deel 1 (13u00) om te schakelen naar een zaalveiling die om 14:00 u van start ging, en waarin ouderwets geboden kon worden beginnend met koop 1 en eindigend met koop 75. 
In allerijl werden alle internetbieders en andere bekende geïnteresseerden gecontacteerd. Voor de kijkdag (met geplande praatmiddag met Willem) waren vele belangstellenden en buitenlandse makelaars gelukkig al zelf aanwezig in Thorn.
Uiteraard onze oprechte excuses voor de problemen met de website, doch wij zijn ervan overtuigd dat het overgrote deel van de geïnteresseerden uiteindelijk toch zijn/haar geluk heeft kunnen beproeven op de uitgekozen duiven.

Onze jarenlange ervaring met zaalveilingen wierp nu zijn vruchten af en om 14:00 u beklom oproeper Dirk Leekens het spreekgestoelte en gaf het beste van zichzelf. 
De veiling werd een succes zoals nooit eerder gezien. De totaalopbrengst voor 75 (onbevlogen) jonge duiven was liefst € 958.100 ofwel gemiddeld € 12.775 per duif. Nooit eerder haalde een veiling van een lot onbevlogen jonge duiven zo’n hoge totaalopbrengst.
Duurste duiven in de veiling werden: 
Koop 64, zoon Secretariat: € 91.000 
Koop 16, zoon Murphy's Law: € 88.000 
Koop 65, dochter Secretariat: € 86.000 
Koop 63, zoon Uranus: € 70.000.

Opnieuw een uniek record voor Willem de Bruijn en Sportblad “De Duif”, en uiteraard ook een enorme blijk van waardering voor de klasse van de duiven van Willem. 
Namens De Duif en Willem nogmaals dank voor het in ons gestelde vertrouwen!

Auteur: 

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.