Vermassen David

DAVID VERMASSEN - 1e Nat. Souillac 6668 oude

David Vermassen

De nationale winnaar Souillac oude duiven was niemand minder dan David Vermassen uit Gavere. Hij had ook de snelste van alle 14.182 Souillacvliegers.

DAVID VERMASSEN - Algemeen Nationaal Kampioen

1e Algemeen Nationaal Kampioen en een nationale overwinning... een seizoen kan moeilijk nog beter !

Gavere – Is een gemeente in de provincie Oost-Vlaanderen. Gavere ligt aan de Schelde, tussen de steden Gent en Oudenaarde en telt ruim 12.000 inwoners.
In Semmerzake, een deelgemeente van Gavere, bevindt zich het “militaire luchtvaartcontrolecentrum” dat voor de NAVO een belangrijke rol speelt. De omwonenden steken echter hun ongenoegen niet onder stoelen of banken over de “bolvormige” radarinstallatie die een negatieve invloed zou hebben op de gezondheid van mens en dier.

DAVID VERMASSEN - 1e Nat. Brive 6831 jaarse

David Vermassen

Gavere – Je gaat eigenlijk een beetje tegen je goesting met vakantie... het team dat je taak overneemt gaat Brive spelen tijdens je afwezigheid... en ze bellen je in Turkije dat je de 1e nationaal gewonnen hebt. Wij belden nietsvermoedend David Vermassen op zijn mobieltje om een afspraak te maken voor deze reportage en we troffen de gevlogen vogel in het land van Kemal Atatürk ! En of hij tevreden was ! David Vermassen kwam aan de start van het seizoen 2013 met een ploeg van 36 weduwnaars... 110 jonge duiven en 35 koppels kwekers.

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.