Vandenheede Freddy & Jacques

FREDDY & JACQUES VANDENHEEDE - 1e Nat. Bourges 21.075 oude en 1e Nat. Bourges 18.729 jaarse

Freddy & Jacques Vandenheede

Het nationale seizoen aanvatten met direct een dubbele scalp op Bourges (gelost in Vierzon), beter kan eigenlijk niet...

FREDDY & JACQUES VANDENHEEDE - Regelmaat, regelmaat, regelmaat

Freddy & Jacques Vandenheede

Freddy en Jacques Vandenheede, dat is niet Club Brugge of Anderlecht, dat is niet Dortmund of Benfica, dat is Real Madrid of Barcelona, Frankrijk of Argentinië. Freddy en Jacques zijn als Wout en Mathieu, absolute top!

FREDDY & JACQUES VANDENHEEDE - Uitblinkers met drie nationale titels

Freddy en Jacques Vandenheede

Met 1e Nat. Kampioen Fond oude, 1e Nat. Asduif Fond oude en 1e Nat. Asduif Allround oude & jaarse behoren Freddy en Jacques Vandenheede dit jaar tot de absolute uitblinkers in de nationale kampioenschappen!

FREDDY & JACQUES VANDENHEEDE - 1e, 2e en 3e Nat. Brive 3756 oude

Freddy & Jacques Vandenheede

Een prestatie zoals wij van de broers Vandenheede gewoon zijn. Enig in zijn soort en niet te overtreffen.

FREDDY & JACQUES VANDENHEEDE - 1e, 2e, 3e Nat. Limoges 9756 jaarse

Freddy & Jacques Vandenheede

De broers Vandenheede zetten een unieke prestatie neer met het winnen van 1e, 2e en 3e Nat. Limoges jaarse en hebben daarmee ook de snelste drie van alle 20.075 duiven!

FREDDY & JACQUES VANDENHEEDE - 1e Algemeen Prov. Kampioen Oost-Vlaanderen

Freddy en Jacques Vandenheede

We waren nog maar eens te gast bij de broers Freddy en Jacques Vandenheede naar aanleiding van hun knap seizoen 2019. Inderdaad, het afgelopen jaar was bijzonder succesvol voor dit broederpaar...

FREDDY & JACQUES VANDENHEEDE - 1e Nat. Cahors 6903 oude

Freddy & Jacques Vandenheede

Freddy en Jacques namen een vliegende start in 2019 maar wat ze afgelopen weekend klaar maakten doet ons naar nog meer superlatieven grijpen. Ze wonnen 1e Nat. Cahors 6903 oude, 1e en 2e Prov. Argenton 4481 oude én 1e Prov. Argenton tegen 4986 jaarse!

FREDDY & JACQUES VANDENHEEDE - Uitblinkers op Vierzon

Freddy & Jacques Vandenheede

Het nationaal programma 2019 is amper gestart en de geweldenaars van Zingem pakken uit met een fantastische prestatie op Vierzon. Ze winnen 1e, 2e en 3e tegen 20.962 oude duiven en 1e en 2e tegen 11.606 jaarlingen.

FREDDY & JACQUES VANDENHEEDE - 1e Algemeen Nat. Kampioen KBDB 2018

Freddy & Jacques Vandenheede

Met de adelbrieven van de broers Vandenheede mag je zonder twijfel de beste van België genoemd worden. De vraag die je op zo’n moment zeker wil stellen is zeer simpel: ‘Wat maakt jullie zo sterk?’ Het was meteen de startvraag van een namiddagje mijmeren over duiven.

KBDB NATIONALE KAMPIOENSCHAPPEN - Voorlopige uitslag bekend

Freddy & Jacques Vandenheede

De KBDB heeft de voorlopige uitslagen bekendgemaakt van de Nationale Kampioenschappen. Winnaars in het Algemeen Klassement zijn Freddy en Jacques Vandenheede uit Zingem.

页面

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.