Vandenabeele Gaby

GABY VANDENABEELE - 1e Nat. Tulle 5735 jaarse

Gaby Vandenabeele

Dentergem – Het zat er aan te komen, de grootmeester uit Dentergem zat op vinkenslag, en op de nationale wedstrijd uit Tulle voor jaarlingen haalde hij zijn slag thuis. “Ricardo” B13/3056024 werd om 14.37.57 u geklokt en met 1342,80 m haalde hij de nationale overwinning binnen. Dit brengt de totaalscore op 97 provinciale en 7 nationale overwinningen voor Gaby Vandenabeele.

GABY VANDENABEELE - 1e Nationaal Asduif fond jaarse

Gaby Vandenabeele

Superlatieven worden te pas en te onpas gebruikt... en aan de voorraad komt schijnbaar geen einde. Maar dat Gaby Vandenabeele (64) al meer dan dertig jaar duivensport van wereldniveau op de tabellen tovert zal zeker niemand tegenspreken !

Nationaal Brive valt ten prooi aan HET WERELDRAS VANDENABEELE

Gaby Vandenabeele

Zaterdag 13 juli... en nationaal Brive op het programma. De lucht is staalblauw... de wind blaast matig noordoost. Omstandigheden waarbij beren-van-duiven de concurrentie meedogenloos overklassen. Zoveel is zeker! En dan wordt steevast richting Dentergem en Gaby Vandenabeele gekeken... dit wegens hij al zovele jaren de te kloppen man. Gaby was – zoals steeds – naar deze klassieker getrokken met de kleine mand... meer bepaald met vijf oude weduwnaars, naast zes jaarse doffers. Het konvooi van 15.173 duiven kreeg om 7h de vrijheid.

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.